Libnet.ro
UNICEF

01:05

TATARU, DESPRE INCEPEREA SCOLII: Speram sa avem doar o crestere usor simtita si nu la nivelul copiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TATARU, DESPRE INCEPEREA SCOLII: Speram sa avem doar o crestere usor simtita si nu la nivelul copiilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si-a exprimat speranta ca, dupa inceperea scolii, va fi o crestere usoara a numarului de cazuri de imbolnavire cu COVID-19, dar nu la nivelul copiilor, ci a persoanelor cu risc, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Rectorul UBB despre inceperea scolii: Directorii sa nu astepte de la stat sa le aranjeze elevii in banci

Rectorul Universitatii Babes-Bolyai UBB), Daniel David, este de parere ca nu trebuie sa existe un scenariu comun la nivel de tara privind inceperea scolii din toamna, ci scenarii specifice fiecarei unitati educationale.

RECTORUL UBB DESPRE INCEPEREA SCOLII: Sa ne amintim, totusi, in ce context suntem, si anume de razboi cu pandemia

Rectorul Universitatii Babes-Bolyai UBB) din Cluj-Napoca, Daniel David, atrage atentia ca ne aflam in razboi cu pandemia si spune ca cine se asteapta la solutii care sa duca la aceleasi standarde educationale ca inainte de pandemie nu intelege notiunile de razboi si de pandemie. El afirma ca putem insa sa incepem unele schimbari de paradigma in educatie si ca este momentul ca rectorii si directorii institutiilor de invatamant sa isi asume rolul de management si sa isi foloseasca autonomia atat de mult clamata. Nu poti sa ceri mereu autonomie, dar cand este sa o folosesti te intorci la stat sa-ti aranjeze studentiielevii in clasa, spune Daniel David, conform Hotnews.

Rectorul UBB, despre inceperea scolii: E momentul ca managerii sa-si foloseasca autonomia atat de mult clamata. Nu poti sa ceri mereu autonomie, dar cand este sa o folosesti te intorci la stat sa-ti aranjeze elevii in clasa

Rectorul Universitatii Babes-Bolyai UBB) din Cluj-Napoca, Daniel David, atrage atentia ca ne aflam in razboi cu pandemia si spune ca cine se asteapta la solutii care sa duca la aceleasi standarde educationale ca inainte de pandemie nu intelege notiunile de razboi si de pandemie. El afirma ca putem insa sa incepem unele schimbari de paradigma in educatie si ca este momentul ca rectorii si directorii institutiilor de invatamant sa isi asume rolul de management si sa isi foloseasca autonomia atat de mult clamata. Nu poti sa ceri mereu autonomie, dar cand este sa o folosesti te intorci la stat sa-ti aranjeze studentiielevii in clasa, spune Daniel David.

Scenariile care pot bulversa inceperea scolii

Scoala va incepe sigur pe 14 septembrie, chiar daca nu toti elevi vor primi masti, da asigurari ministrul Sanatatii. Oricum, doar elevii din familii defavorizate vor primi masti de la stat, ceilalti vor trebui sa vina cu ele de acasa, a adaugat Tataru.

Tataru, despre posibila crestere a numarului de clienti in restaurante

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca numarul persoanelor care vor putea sta la o masa in .

VIDEO Coordonatorul spitalului Armatei: Cu siguranta vom avea mai multe cazuri de COVID-19 dupa deschiderea restaurantelor si inceperea scolii Evolutia acestei boli este diferita fata de tot ce stiam noi

Comandantul Spitalului Militar ROL 2 pentru pacientii cu COVID-19, medicul Simona Ionescu, spune ca numarul imbolnavirilor va creste cu siguranta odata cu reinceperea scolii, redeschiderea restaurantelor, a teatrelor si a cinematografelor. Ea atrage atentia ca in ultima perioada a crescut numarul cazurilor grave si severe.

CORONAVIRUS |Coordonatorul DSP Bucuresti cere spitalelor de copii sa pregateasca locuri pentru minorii care se vor infecta dupa inceperea scolii (VIDEO)

Inceperea noului an scolar nu este privita deloc cu liniste de specialisti. Coordonatorul Directiei de Sanatate Publica DSP) Bucuresti, Ionel Oprea, a cerut spitalelor de copii din Capitala sa pregateasca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )