Libnet.ro
UNICEF

15:15

Taxa anului 2014: Primaria Hunedoara ii cheama pe localnici sa liciteze pentru parcarile din fata blocurilor

Adevărul Adevărul,
Taxa anului 2014: Primaria Hunedoara ii cheama pe localnici sa liciteze pentru parcarile din fata blocurilor

Administratia locala din Hunedoara, un municipiu in care starea strazilor din cartiere este dezastruoasa in cea mai mare parte, ii invita pe hunedorenii sa liciteze pentru locurile de parcare amenajate in cartiere. Cei care vor plati cel mai mare pret isi vor putea rezerva parcarile. continuă pe Adevărul

Resita va gazdui primul Superkombat World Grand Prix al anului 2014

Primul eveniment World Grand Prix al circuitului Superkombat in sezonul 2014 va fi gazduit de municipiul Resita, la 12 aprilie, iar printre sportivii romani care vor urca in ring se numara Catalin Morosanu si Raul Catinas, a anuntat presedintele Eduard Irimia in cadrul unei conferinte de presa la care au participat primarul Mihai Stepanescu, fostul mare fotbalist Dorinel Munteanu si triplul campion mondial la box, Francisc Vastag, in prezenta reprezentantilor din conducerea Primariei Municipiului Resita si ai Consiliului Local.

Tranzactiile pe BVB, la minimul anului 2014

Bursa de la Bucuresti a incheiat ziua in scadere cu doar 0,16%, intr-o piata unde investitorii au tranzactionat actiuni de numai 13,8 milioane lei 3,1 milioane euro) si au dus, astfel, lichiditatea la un nou minim al ultimelor doua luni si jumatate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )