Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un taximetrist beat a accident mortal un barbat pe o trecere de pietoni din Capitala (VIDEO)

B1 B1,
Un taximetrist beat a accident mortal un barbat pe o trecere de pietoni din Capitala (VIDEO)

Un barbat a fost accidentat mortal de un taxi pe o trecere de pietoni din zona Policlinicii Vitan din Bucuresti, informeaza B1 TV. Taximetristul conducea sub influenta bauturilor alcoolice. El circula dinspre. continuă pe B1

Accident mortal in Capitala. Un taximetrist a lovit un barbat angajat in traversare

Un accident mortal a avut loc in Capitala, in jurul orei 11. 00, pe Calea Dudesti, un taximetrist lovind un barbat de 40 de ani care traversa strada in zona trecerii pentru pietoni. Dupa mai bine de o ora, traficul in zona a fost reluat.

VIDEO Momentul cumplit in care un batran este lovit de un autoturism, pe o trecere de pietoni din Buzau

Un buzoian de 70 de ani a trecut vineri dupa-amiaza prin cumpana vietii sale. Nici nu apucase sa faca doi pasi pe trecerea de pietoni ca a fost acrosat si trantit la pamant de un autoturism, al carui sofer conducea neatent. O camera de supraveghere a surprins evenimentul, care s-a produs pe strada Marghiloman, in cartierul Micro V.

Accident mortal in Capitala. Un barbat a fost lovit de un taximetrist baut

Un barbat de aproximativ 40 de ani a fost lovit mortal de un taximetru, pe Calea Dudesti, in apropiere de Policlinica Vitan, scrie b365. ro. Dupa 45 de minute de resuscitare, victima a fost declarata.

Barbat lovit mortal de un taxi, pe trecerea de pietoni, in zona Policlinicii Vitan; soferul era baut

Un barbat de aproximativ 40 de ani a fost accidentat mortal, vineri, de un taxi, pe trecerea de pietoni din dreptul statiei RATB Policlinica Vitan din Bucuresti, anunta Brigada Rutiera a Capitalei, citata de News. ro. Potrivit politistilor, soferul taxi-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,12 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Un sofer care a provocat un accident mortal si a fugit de la locul accidentului, cautat de Politie. Victima, o femeie de 34 de ani

O femeie de 34 de ani si-a piertud viata in urma unui grav accident de circulatie care a avut loc marti dimineata pe strada Cluj din Timisoara. Soferul unui Alfa Romeo plin cu materiale de constructii a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un stalp. Femeia, pasagera pe scaunul din dreapta a murit, iar soferul a fugit de la locul accidentului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )