Libnet.ro
UNICEF

12:15

Taximetrist din Capitala, retinut dupa ce ar fi talharit doi turisti britanici.

România Liberă România Liberă,
Taximetrist din Capitala, retinut dupa ce ar fi talharit doi turisti britanici.

Un taximetrist suspectat ca, in noaptea de miercuri spre joi, a taharit doi turisti britanici, a fost prins de politistii bucuresteni, informeaza Politia Capitalei. In cursul zilei de joi, 10 octombrie a. c. , politistii Capitalei - Sectia 22 Politie au reusit identificarea si prinderea, in mai putin de 24 de ore, a unui tanar in varsta de 28 de ani, de profesie taximetrist, suspectat de comiterea unei infractiuni de talharie comisa asupra a doi cetateni straini, informeaza Politia . continuă pe România Liberă

Bucuresti: Taximetrist prins de politie, fiind suspectat ca a talharit doi turisti britanici

Politistii bucuresteni au prins, joi, un taximetrist bucurestean, suspectat ca a talharit doi rutisti britanici, in noaptea de miercuri spre joi. in cursul zilei de joi, 10 octombrie a. c. , politistii.

Un taximetrist care a talharit doi cetateni straini a fost prins de politisti. Barbatul le-ar fi cerut pe o cursa 400 de lei, amenintandu-i cu un briceag

Politistii de la Capitala au reusit vineri identificarea si prinderea unui tanar in varsta de 28 de ani, taximetrist, suspectat ca, pe 10 octombrie 2013, ar fi talharit doi cetateni straini. Suspectul a fost retinut, urmand sa fie propus magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Un tanar suspectat de furt s-a aruncat de la etajul patru al unei sectii de Politie din Capitala

Un tanar de 25 de ani, suspectat de furt din locuinte, s-a aruncat de la etajul 4 al Sectiei 10 Politie din Capitala, in timp ce era audiat de anchetatori. Barbatul a fost preluat de o ambulanta SMURD si.

Impasul bugetar din SUA continua, dupa ce negocierile dintre Obama si republicani s-au incheiat fara rezultat

Impasul bugetar din SUA continua, dupa ce negocierile dintre presedintele Barack Obama si liderii republicani din Camera Reprezentantilor, care s-au desfasurat joi, s-au incheiat fara rezultat. Potrivit.

Al doilea centru de chirurgie cardiovasculara pedriatica din Capitala, deschis la Spitalul Monza

Capitala are acum doua centre de chirurgie cardiovasculara pentru copii. Dupa ce la Spitalul Marie Curie lucrarile la noua sectie au durat mai bine de trei ani, spitalul privat Monza a deschis un centru similar.

Panica intr-un hotel din Marea Britanie, dupa ce un cal a intrat pe hol (VIDEO)

Un cal a dat buzna intr-un hotel din Marea Britanie. Clientii au fost socati sa vada animalul, care scapase dintr-un grajd din apropiere, alergand pe holuri. Surpriza a fost si mai mare, cand calul a reusit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )