Libnet.ro
UNICEF

19:31

Impasul bugetar din SUA continua, dupa ce negocierile dintre Obama si republicani s-au incheiat fara rezultat

Antena3 Antena3,
Impasul bugetar din SUA continua, dupa ce negocierile dintre Obama si republicani s-au incheiat fara rezultat

Impasul bugetar din SUA continua, dupa ce negocierile dintre presedintele Barack Obama si liderii republicani din Camera Reprezentantilor, care s-au desfasurat joi, s-au incheiat fara rezultat. Potrivit. continuă pe Antena3

Impasul bugetar din SUA anuleaza exercitiile militare comune cu Japonia

Statele Unite ale Americii au anulat exercitiile militare comune cu fortele armatei japoneze din cauza dificultatilor financiare cu care se confrunta administratia de la washington, a declarat marti, ministrul.

Produsele Google, Apple si Samsung, tinute in depozit de blocajul bugetar din SUA

Smartphone-uri, tablete si alte gadgeturi Google, Apple, Samsung, LG si HTC ar putea fi lansate pe piata mai tarziu decat au programat gigantii lumii. Asta s-ar putea intampla din cauza blocajului bugetar din Congresul SUA, care opreste partial.

Lansarea noilor produse Google, Apple si Samsung, intarziata de blocajul bugetar din SUA

Blocajul bugetar din Statele Unite ar putea intarzia lansarea de smartphone-uri, tablete si alte gadgeturi de catre Google, Apple, Samsung, LG si HTC, intrucat companiile nu mai pot obtine certificatele necesare.

Bursa din SUA inchide in scadere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere, piata fiind afectata in continuare de impasul bugetar din SUA.

Lansarea unor produse ale Google, Samsung si Apple ar putea fi intarziata

Blocajul bugetar din Statele Unite ale Americii SUA) ar putea intarzia lansarea de smartphone-uri, tablete si alte dispozitive ale companiilor Google, Apple, Samsung, LG si HTC, deoarece companiile nu mai pot obtine documentele necesare emise de o agentie a SUA, informeaza sursele de presa.

Greva generala luni si marti la metrou: Negocierile dintre sindicalisti si minister, fara rezultat

Greva generala de la metrou si RATB le sufla in ceafa bucurestenilor. Negocierile dintre sindicalistii de la metrou si reprezentantii Ministerului Transportului nu au ajuns, momentan, la niciun rezultat, iar.

Obama ar putea declara situatia economica din SUA drept urgenta nationala. Ar actiona ca un DICTATOR

Situatia actuala din SUA a dat nastere la teorii ale conspiratiei, care au fost constant alimentate de declaratiile si actiunile sefului statului. Potrivit site-ului usawatchdog. com exista zvonuri conform.

Litigiile ingroapa profitul celei mai mari banca din SUA

Banca americana JP Morgan, cea mai mare din Statele Unite, a raportat pentru perioada iulie-septembrie pierderi de aproape 400 milioane dolari, primul rezultat negativ trimestrial din ultimii opt ani, dupa ce a contabilizat cheltuieli de 9,2 miliarde.

Profitul de anul trecut devine cosmar. Cea mai mare banca din SUA a pierdut sute de milioane de dolari, in T3

Banca americana JPMorgan, cea mai mare din Statele Unite, a avut pierderi de 380 de milioane de dolari, intre iulie si septembrie 2013. Este primul rezultat negativ trimestrial din ultimii opt ani, dupa ce a contabilizat cheltuieli de 9,2 miliarde.

Speculatorii prudenti, in asteptarea stirilor din SUA

Dupa ce partea a doua a zilei de marti a sugerat ca speculatorii pot deveni mai activi, sedinta de la mijlocul saptamanii a fost departe de a confirma revenirea la o lichiditate buna.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )