Libnet.ro
UNICEF

01:05

TB: 10 ani si sase luni de inchisoare pentru fostul director al Postei Romane Mihai Toader

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TB: 10 ani si sase luni de inchisoare pentru fostul director al Postei Romane Mihai Toader

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat la zece ani si sase luni inchisoare, pentru abuz in serviciu, pe fostul director al Postei Romane Mihai Toader, dupa ce acesta a cumparat produse informatice de la o firma din Cipru, la un pret supraevaluat de 12 ori, prejudiciul fiind de 6,5 milioane de euro, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Mihai Toader, fost director al Postei Romane, a fost condamnat la zece ani si sase luni inchisoare, pentru abuz in serviciu

Fostul director al Postei Romane Mihai Toader a fost condamnat la zece ani si sase luni inchisoare, pentru abuz in serviciu, dupa ce acesta a cumparat produse informatice de la o firma din Cipru, la un pret.

Mihai Toader, fostul director al Postei Romane, condamnat la 10 ani si 6 luni de inchisoare pentru abuz in serviciu

Mihai Toader, fostul director al Postei Romane, a fost condamnat la 10 ani si 6 luni inchisoare cu executare, pentru abuz in serviciu, dupa ce a fost gasit vinovat ca a cumparat produse informatice de la o firma din Cipru, la un pret supraevaluat de 12 ori. Prejudiciul stabilit in dosar se ridica la 6,5 milioane de euro. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

Fostul director al Postei Romane, Mihai Toader, condamnat la 10 ani si sase luni de inchisoare

Fostul director al Postei Romane, Mihai Toader, a fost condamnat la zece ani si sase luni de inchisoare, pentru abuz in serviciu, dupa ce a cumparat produse informatice de la o firma din Cipru, la un pret supraevaluat de 12 ori, prejudiciul fiind de 6,5 milioane de euro, informeaza Mediafax.

Incep arestarile la Posta Romana: fostul director Mihai Toader, condamnat la 10 ani de inchisoare

Fostul director al Postei Romane Mihai Toader a fost condamnat la zece ani si sase luni inchisoare, pentru abuz in serviciu, dupa ce a cumparat produse informatice de la o firma din Cipru, la un pret supraevaluat de 12 ori, prejudiciul fiind de 6,5.

Sorin Ovidiu Vintu, condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul FNI

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat, luni, de Tribunalul Bucuresti, la sase ani si patru luni de inchisoare, in dosarul devalizarii Fondului National de Investitii FNI), decizia nefiind definitiva, anunta Mediafax. Tribunalul Capitalei a decis condamnarea lui Sorin Ovidiu Vintu la doua pedepse de cate patru ani de inchisoare pentru infractiunile de spalare de bani si a dispus achitarea lui pentru instigare la delapidare. In urma contopirii celor doua pedepse, instanta a dispus ca omul de afaceri sa execute sase ani si patru luni de detentie.

Consilier din partea PNL, condamnat la sase luni de inchisoare

Un consilier local in functie, din comuna vasluiana Pungesti, membru PNL, a fost condamnat la sase luni de inchisoare, cu amanarea aplicarii pedepsei, pentru fals in declaratii, dupa ce s-a declarat apolitic la alegerile europarlamentare din 2014 pentru a fi presedinte intr-o sectie de votare, informeaza Mediafax.

Inchisoare pentru un consilier PNL care s-a declarat apolitic ca sa fie presedinte intr-o sectie de vot

Un consilier local in functie, din comuna vasluiana Pungesti, membru PNL, a fost condamnat la sase luni de inchisoare, cu amanarea aplicarii pedepsei, pentru fals in declaratii, dupa ce s-a declarat apolitic la alegerile europarlamentare din 2014 pentru a fi presedinte intr-o sectie de votare, informeaza Mediafax.

10 ani si jumatate de iNCHISOARE, pentru un fost director al Postei

Mihai Toader, fost director al Postei Romane, a fost condamnat, luni, la 10 ani si jumatate de inchisoare cu executare. Toader este acuzat de abuz in serviciu, intr-un dosar ce privea mai multe produse.

inchisoare pentru un consilier care s-a declarat apolitic ca sa fie presedinte intr-o sectie de vot

Un consilier local in functie, din comuna vasluiana Pungesti, membru PNL, a fost condamnat la sase luni de inchisoare, cu amanarea aplicarii pedepsei, pentru fals in declaratii. El a fost condamnat dupa ce s-a.

Politic Show: Cum i-a luat Traian Basescu prin surprindere pe politicieni, analisti si tot Congresul PMP; Cea mai veche poza cu Elena Udrea aflata in arhiva foto Mediafax. 10 ani de ascensiune politica in 50 de imagini; Ponta: Pe final de 2014, nici serv

Senat. Avize pentru Ariton si Vosganian. Conducerea Senatului va lua in discutie, in sedinta Biroului Permanent de luni, avizele favorabile date de Comisia juridica pentru incuviintarea urmaririi penale a senatorilor Ion Ariton si Varujan Vosganian. PNL va decide, luni, daca va desemna un candidat pentru functia de judecator la CCR. PNL va decide, luni, daca va desemna un candidat pentru functia de judecator la Curtea Constitutionala, in locul ramas vacant dupa demisia lui Toni Grebla.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )