Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mihai Toader, fost director al Postei Romane, a fost condamnat la zece ani si sase luni inchisoare, pentru abuz in serviciu

B1 B1,
Mihai Toader, fost director al Postei Romane, a fost condamnat la zece ani si sase luni inchisoare, pentru abuz in serviciu

Fostul director al Postei Romane Mihai Toader a fost condamnat la zece ani si sase luni inchisoare, pentru abuz in serviciu, dupa ce acesta a cumparat produse informatice de la o firma din Cipru, la un pret. continuă pe B1

Mihai Toader, fostul director al Postei Romane, condamnat la 10 ani si 6 luni de inchisoare pentru abuz in serviciu

Mihai Toader, fostul director al Postei Romane, a fost condamnat la 10 ani si 6 luni inchisoare cu executare, pentru abuz in serviciu, dupa ce a fost gasit vinovat ca a cumparat produse informatice de la o firma din Cipru, la un pret supraevaluat de 12 ori. Prejudiciul stabilit in dosar se ridica la 6,5 milioane de euro. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

10 ani si jumatate de iNCHISOARE, pentru un fost director al Postei

Mihai Toader, fost director al Postei Romane, a fost condamnat, luni, la 10 ani si jumatate de inchisoare cu executare. Toader este acuzat de abuz in serviciu, intr-un dosar ce privea mai multe produse.

TB: 10 ani si sase luni de inchisoare pentru fostul director al Postei Romane Mihai Toader

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat la zece ani si sase luni inchisoare, pentru abuz in serviciu, pe fostul director al Postei Romane Mihai Toader, dupa ce acesta a cumparat produse informatice de la o firma din Cipru, la un pret supraevaluat de 12 ori, prejudiciul fiind de 6,5 milioane de euro, transmit surse din presa.

Fostul director al Postei Romane, Mihai Toader, condamnat la 10 ani si sase luni de inchisoare

Fostul director al Postei Romane, Mihai Toader, a fost condamnat la zece ani si sase luni de inchisoare, pentru abuz in serviciu, dupa ce a cumparat produse informatice de la o firma din Cipru, la un pret supraevaluat de 12 ori, prejudiciul fiind de 6,5 milioane de euro, informeaza Mediafax.

Incep arestarile la Posta Romana: fostul director Mihai Toader, condamnat la 10 ani de inchisoare

Fostul director al Postei Romane Mihai Toader a fost condamnat la zece ani si sase luni inchisoare, pentru abuz in serviciu, dupa ce a cumparat produse informatice de la o firma din Cipru, la un pret supraevaluat de 12 ori, prejudiciul fiind de 6,5.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2771 seconds )