Libnet.ro
UNICEF

07:30

TBI Bank lucreaza la un portofel digital prin care clientii vor putea sa faca si plati mobile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TBI Bank lucreaza la un portofel digital prin care clientii vor putea sa faca si plati mobile

TBI Bank lucreaza la dezvoltarea unui portofel digital in care va integra si optiunea de plati mobile, conform unor declaratii facute de Kostas Tovil, senior vice president la TBI Bank, la un eveniment organizat de Auka, furnizor norvegian de solutii. continuă pe Wall-Street Ro

TBI Bank lucreaza la o aplicatie mobila prin care clientii vor putea sa faca si plati mobile

TBI Bank lucreaza la dezvoltarea o aplicatie mobila in care va integra si optiunea de plati mobile, conform unor declaratii facute de Kostas Tovil, senior vice president la TBI Bank, la un eveniment organizat de Auka, furnizor norvegian de solutii.

Tranzactia prin care Immofinanz vrea sa cumpere actiuni S Immo, analizata de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a anuntat, ieri, ca analizeaza tranzactia prin care dezvoltatorul imobiliar austriac Immofinanz intentioneaza sa preia controlul asupra S Immo, operatiunea propusa fiind o concentrare economica ce depaseste pragurile valorice prevazute de lege, relateaza News. ro.

Google face schimbari majore pentru Hotel Ads instrumentul prin care hotelierii si promoveaza afacerile

Google Hotel Ads, un instrument de promovare a hotelurilor si a altor afaceri din turism, care functioneaza in peste 150 de tari, va fi inclus in serviciul de publicitate Google Ads, devenind o parte a acestei platforme.

Toata lumea ar trebui sa stie asta. Modalitatile prin care poti sa elimini pietrele la rinichi

Pietrele la rinichi se formeaza din sarurile si mineralele care sunt transportate de urina. Aceste pietre pot avea diferite dimensiuni si au o textura tare. Ele sunt eliminate din organism prin sistemul urinar si.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )