Libnet.ro
UNICEF

12:15

Teatrul Masca a primit Ordinul Meritul Cultural din partea presedintelui Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Teatrul Masca a primit Ordinul Meritul Cultural din partea presedintelui Klaus Iohannis

Teatrul Masca din Bucuresti si Editura Kriterion din Cluj-Napoca au primit Ordinul Meritul Cultural, ca urmare a unor decrete de decorare semnate, miercuri, de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Noi decoratii semnate de presedintele Iohannis. Cui i-a acordat seful statului Meritul Cultural

Teatrul Masca din Bucuresti si editura Kriterion din Cluj-Napoca au primit Ordinul Meritul Cultural, ca urmare a unor decrete de decorare semnate, miercuri, de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Teatrul Masca a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a conferit miercuri Ordinul Meritul Cultural in grad de Ofiter, Categoria D - Arta spectacolului Teatrului Masca din Bucuresti, cu ocazia sarbatoririi a 25 de ani de la .

Teatrul Masca, decorat de presedintele Klaus Iohannis la 25 de ani de la infiintare

Presedintele Klaus Iohannis a conferit miercuri Ordinul Meritul Cultural in grad de Ofiter, Categoria D - Arta spectacolului Teatrului Masca din Bucuresti, cu ocazia sarbatoririi a 25 de ani de la infiintare,.

Pentru ca s-au saturat sa astepte ajutor din partea Guvernului, locuitorii unei comune din Arges si-au construit singuri dispensar

Pentru ca s-au saturat sa tot astepte ani de zile ajutor din partea autoritatilor pentru construirea unui dispensar, localnicii unei comune din Arges si-au construit singuri dispensarul. Dupa doua luni in.

Avocatul Poporului recomanda CNAS sa urgenteze introducerea noilor tratamente pentru hepatita C, ca urmare a primirii mai multor petitii din partea pacientilor

Avocatul Poporului recomanda Casei Nationale de Asigurari de Sanatate sa urgenteze procedurile de introducere a noilor tratamente privind hepatita C, precizand ca a primit 40 de petitii de la pacienti,.

Mesaj pentru creditorii internationali din partea ministrului Finantelor grec: NU la referendum

NU la referendum este mesajul de pe un banner arborat pe sediul Ministerului Finantelor din Grecia, care este condus de Yannis Varoufakis, potrivit iefimerida. gr. Varoufakis este cunoscut drept un marxist dur care.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )