Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teatrul National Bucuresti isi reia spectacolele in toate salile incepand cu data de 5 februarie

România Liberă România Liberă,
Teatrul National Bucuresti isi reia spectacolele in toate salile incepand cu data de 5 februarie

Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti anunta reluarea spectacolelor la sediu, in toate sa. continuă pe România Liberă

Teatrul National Bucuresti anunta reluarea spectacolelor in toate salile din 5 februarie

Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti a anuntatreluarea spectacolelor in toate salile, din 5 februarie, cu respectarea tuturor normele in vigoare, impuse de pandemia de Covid-19. Noi.

Egiptul si Qatarul au convenit sa isi reia relatiile diplomatice

Egiptul si Qatarul au convenit sa isi reia relatiile diplomatice, a anuntat miercuri Ministerul egiptean de Externe, guvernul de la Cairo devenind primul care a facut acest lucru in cadrul unui acord arab pentru a pune capat un conflict diplomativ cu Doha.

Egiptul si Qatarul au convenit sa isi reia relatiile diplomatice

Egiptul si Qatarul au convenit sa isi reia relatiile diplomatice, a anuntat miercuri Ministerul egiptean de Externe, guvernul de la Cairo devenind primul care a facut acest lucru in cadrul unui acord arab pentru a pune capat un conflict diplomativ cu Doha, transmite Reuters.

Maraton de povesti la Teatrul National Marin Sorescu din Craiova

Evenimentele culturale reusesc sa-si faca loc printre multiplele restrictii impuse de criza sanitara, inventivitatea jucand un rol decisiv in asigurarea succesului pentru un act artistic sau altul. Teatrul National Marin Sorescu din Craiova, cu o traditie de peste 170 de ani si cu o activitate internationala de prestigiu, a lansat proiectul international Hektomeronul, un mesaj universal al sperantei. Pornind de la Decameronul scris de Giovanni Boccaccio acum mai bine de 650 de ani, proiectul Teatrului National Marin Sorescu din Craiova prezinta cele 100 de povesti ale autorului intr-un moment in care izolarea, teama si moartea sunt prezente in lumea de acum, asa cum au fost prezente si in Florenta anilor in care Decameronul a fost conceput de catre Boccaccio.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )