Libnet.ro
UNICEF

05:00

Tecau si Mergea, debut cu victorie la Nastase Tiriac Trophy

Online Sport Online Sport,
Tecau si Mergea, debut cu victorie la Nastase Tiriac Trophy

Perechea formata din Horia Tecau si Florin Mergea a debutat cu o victorie stransa la turneul ATP 250 de la Bucuresti. continuă pe Online Sport

Florin Mergea si Horia Tecau s-au calificat in sferturi, la dublu, la BRD Nastase Tiriac Trophy

Perechea Florin Mergea/Horia Tecau, cap de serie numarul 1, s-a calificat in sferturile de finala de la turneul BRD Nastase Tiriac Trophy, cu premii totale de 520. 070 de euro.

Cuplul Horia Tecau-Florin Mergea obtine calificarea in turul secund la BRD Nastase Tiriac Trophy

Florin Mergea si Horia Tecau s-au calificat in turul doi la BRD Nastase-Tiriac Trophy, dupa 7-63), 7-65) cu Marcus Daniell si Artem Sitak. La a patra participare in aceasta formula la Bucuresti, cei doi si-au egalat deja cea mai buna performanta, inregistrata in 2007.

Horia Tecau si Florin Mergea, primul duel la BRD Nastase Tiriac Trophy 2016

Horia Tecau si Florin Mergea sunt principalii favoriti in proba de dublu a turneului BRD Nastase Tiriac Trophy ATP), care este dotat cu premii totale de 463. 520 euro si are loc la Arenele BNR din Bucuresti.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de la BRD Nastase Tiriac Trophy

Fernando Verdasco, Marco Cecchinato, Lucas Pouille si Paolo Lorenzi au obtinut marti calificarea in optimile de la BRD Nastase Tiriac Trophy. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei, programul optimilor si o FOTOGALERIE cu cele mai interesante imagini ale zilei de la competitia bucuresteana.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de la BRD Nastase Tiriac Trophy

Joi au avut loc meciurile din optimile de finala de la BRD Nastase Tiriac Trophy, faza a competitiei unde au fost eliminati primii doi favoriti: Bernard Tomic si Ivo Karlovic. Au ajuns in sferturi nume importante precum Fernando Verdasco, Guillermo Garcia Lopez castigatorul de anul trecut) si Federico Delbonis cap de serie numarul trei). Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu cele mai interesante imagini ale zilei.

FOTOGALERIE BRD Nastase Tiriac Trophy: Fernando Verdasco, cu emotii in optimi

Fernando Verdasco a avut parte de un meci foarte greu cu Aldin Setkic, din Bosnia Hertegovina - locul 208 ATP, ibericul impunandu-se dupa o partida de doua ore si 35 de minute, scor 6-75), 6-1, 7-5. In urma acestui succes, Nando s-a calificat in optimile de la BRD Nastase Tiriac Trophy.

Uriasul Ivo Karlovic doborat la Bucuresti

Ivo Karlovic, al doilea favorit al turneului ATP Nastase-Tiriac Trophy de la Bucuresti, a fost eliminat joi in optimile de finala.

Prima surpriza la turneul ATP de la Bucuresti

Un italian clasat la limita topului 100 mondial pe nume Marco Cecchinato a produs surpriza, miercuri, in prima runda a turneului ATP Nastase Tiriac Trophy de la Bucuresti.

Horia Tecau si Simona Halep, din nou impreuna, la dublu-mixt, intr-o competitie majora, la ROLAND GAROS

Tenismanul Horia Tecau, prezent la Bucuresti in aceste zile pentru partidele din cadrul Turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, a confirmat, intr-o declaratie pentru Radio Romania, ca va reveni sa joace in curand alaturi de Simona Halep, intr-un turneu de Grand Slam.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )