Libnet.ro
UNICEF

01:05

Telegrama care a schimbat istoria, lotul Noica-Pillat si ultimul trofeu.

România Liberă România Liberă,
Telegrama care a schimbat istoria, lotul Noica-Pillat si ultimul trofeu.

1340: Prima mentiune documentara a Targului Siret 1387: Regele Carol III al Neapolelui si Ungariei este asasinat la Buda 1538: Tratatul de pace de la Oradea, prin care se pune capat luptelor dintre Ioan Zapolya si Ferdinand de Habsburg pentru stapanirea Transilvaniei 1582: Papa Grigore al XIII-lea anunta reformarea calendarului, care, in noua structurare, comporta o eroare de o zi la 3000 de ani Calendarul gregorian) 1607: Are loc premiera operei Orfeu a lui Claudio Monteverdi, aceasta . continuă pe România Liberă

Telegrama care a schimbat istoria, lotul Noica-Pillat si o ultimul trofeu.

1340: Prima mentiune documentara a Targului Siret 1387: Regele Carol III al Neapolelui si Ungariei este asasinat la Buda 1538: Tratatul de pace de la Oradea, prin care se pune capat luptelor dintre Ioan Zapolya si Ferdinand de Habsburg pentru stapanirea Transilvaniei 1582: Papa Grigore al XIII-lea anunta reformarea calendarului, care, in noua structurare, comporta o eroare de o zi la 3000 de ani Calendarul gregorian) 1607: Are loc premiera operei Orfeu a lui Claudio Monteverdi, aceasta .

Cei cinci magnifici care au schimbat istoria schiului la Jocurile Olimpice

Am putea oare sa ne imaginam istoria schiului fara cei mai mari dintre eroii sai, cei care au facut furori pe partiile de schi? Cu siguranta ca da. Dar ar fi o poveste trista, fara sarea si piperul pe care.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )