Libnet.ro
UNICEF

11:31

Tenis: Simona Halep a impartit inghetata fanilor inaintea meciului cu Petkovic (VIDEO)

B1 B1,
Tenis: Simona Halep a impartit inghetata fanilor inaintea meciului cu Petkovic (VIDEO)

Simona Halep a facut fotografii si a acordat autografe, in cadrul unei actiuni promotionale desfasurate joi, inaintea meciului pe care l-a castigat in trei seturi in fata Andreea Petkovic. in plus, fanii au. continuă pe B1

Simona Halep a dezvaluit ce a simtit pe teren in timpul meciului de la Toronto

Simona Halep a ajuns de ieri la Cincinnati si a si participat la o actiune oficiala: All Access Hour, acolo unde a dat numeroase interviuri, dar a si interactionat cu fanii.

Simona Halep-Kristina Mladenovic LIVE TEXT. Halep ia primul set, dar il pierde pe al doilea

Simona Halep-Kristina Mladenovic 7-5, 5-7, 3-1Simona continua sa aiba ceva probleme cu piciorul stang. Mladenovic ia al doilea set si relanseaza meciul. Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Cincinnati

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, pe sportiva germana Andrea Petkovic, locul 17 WTA si cap de serie numarul 15,.

Simona Halep: A fost foarte greu de jucat impotriva lui Mladenovic. Am dat totul pentru a castiga

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a declarat, miercuri, ca meciul cu sportiva franceza Kristina Mladenovic, locul 40 WTA, a fost extrem de greu, apreciind ca a fost .

Simona Halep a oferit inghetata fanilor, la turneul de la Cincinnati (VIDEO)

Simona Halep, calificata in sferturile de finala la turneul de la Cincinnati, le-a facut o surpriza fanilor, oferindu-le inghetata, autografe si facand poze cu ei. initiativa i-a apartinut organizatorilor.

Simona Halep-Andrea Petkovic LIVE. Anuntul dureros facut de Simona

Simona Halep-Andrea Petkovic LIVE. Simona Halep, locul 3 WTA, a oferit cateva reactii inaintea meciului cu Andrea Petkovic, imediat dupa ce a invins-o pe Kristina Mladenovic in turul II, scrie dolce-sport. ro.

Simona Halep a depasit una dintre cele mai mari jucatoare de tenis din istorie

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a depasit suma de noua milioane de dolari obtinuta din tenis, dupa ce a disputat, duminica, finala Rogers Cup. Halep a primit suma de 227. 640 de dolari dupa finala de la.

Simona Halep, lovitura zilei

Cei de la WTA au fost impresionati nu doar de victoria obtinuta de Simona Halep in duelul cu Kristina Mladenovici, ci si de cateva lovituri spectaculoasa. Una dintre acestea a fost aleasa drept cea mai.

Simona Halep scapa greu de cosmarul Kristina Mladenovic. Joaca joi noapte cu Petkovic

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in optimile de finala de la Cincinnati dupa un meci maraton cu frantuzoaica Kristina Mladenovic, jucatoare care i-a pus mari probleme si pe care a reusit sa o invinga in premiera. Halep va juca in optimi vineri dimineata dupa ora 3:00, contra jucatoareiAndrea Petkovic.

Simona Halep scapa greu de cosmarul Kristina Mladenovic

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in turul 3 la Cincinnati dupa un meci maraton cu frantuzoaica Kristina Mladenovic, jucatoare care i-a pus mari probleme si pe care a reusit sa o invinga in premiera.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )