Libnet.ro
UNICEF

06:15

Simona Halep-Andrea Petkovic LIVE. Anuntul dureros facut de Simona

Antena3 Antena3,
Simona Halep-Andrea Petkovic LIVE. Anuntul dureros facut de Simona

Simona Halep-Andrea Petkovic LIVE. Simona Halep, locul 3 WTA, a oferit cateva reactii inaintea meciului cu Andrea Petkovic, imediat dupa ce a invins-o pe Kristina Mladenovic in turul II, scrie dolce-sport. ro. continuă pe Antena3

LIVE Simona Halep - Andrea Petkovic in optimi la Cincinnati (dupa ora 3:30)

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Cincinnati dupa un meci de aproape trei ore cu Kristina Mladenovic, jucatoare pe care a invins-o pentru prima data in cariera. Astfel, Halep o va infrunta pe Andrea Petkovic din Germania pentru un loc in sferturile de finala.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Andrea Petkovic 4-6; 6-4 6-2 Greu, spectaculos si epuizant/ Sfert de finala cu Anastasia Pavlyuchenkova

Simona Halep a castigat in trei seturi o partida de foc cu Andrea Petkovic si s-a calificat in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati unde o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova care a beneficiat de abandonul Azarenkai. Partida a fost una spetaculoasa si pe muchie de cutit, ambele jucatoare dand impresia ca pot castiga. Simona a fost jucatoarea mai agresiva, a impus ritmul, dar serviciul nu a functionat si a facut multe greseli nefortate. Petkovic paraseste arena in lacrimi, dar a castigat inimile tuturor.

Simona Halep-Kristina Mladenovic LIVE TEXT. Halep ia primul set, dar il pierde pe al doilea

Simona Halep-Kristina Mladenovic 7-5, 5-7, 3-1Simona continua sa aiba ceva probleme cu piciorul stang. Mladenovic ia al doilea set si relanseaza meciul. Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3.

S-a stabilit ora meciului dintre Simona Halep si Andrea Petkovici. Meciul se vede in direct la o televiziune din Romania

Simona Halep va juca in optimile turneului de la Cincinnati impotriva nemtoaicei Andrea Petkovici, care a trecut de Camila Giorgi.

Simona Halep scapa greu de cosmarul Kristina Mladenovic. Joaca joi noapte cu Petkovic

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in optimile de finala de la Cincinnati dupa un meci maraton cu frantuzoaica Kristina Mladenovic, jucatoare care i-a pus mari probleme si pe care a reusit sa o invinga in premiera. Halep va juca in optimi vineri dimineata dupa ora 3:00, contra jucatoareiAndrea Petkovic.

Pe cine va intalni Simona Halep in optimile de finala, de la Cincinnati

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, va evolua impotriva sportivei Andrea Petkovici Germania), favorita 15 si pozitia 17 in ierarhia mondiala, in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati SUA).

LIVE Simona Halep - Kristina Mladenovic, in turul 2 la Cincinnati. Decisiv dupa ce Halep rateaza doua mingi de meci

Simona Halep debuteaza in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 18:30, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Kristina Mladenovic, in turul 2 la Cincinnati (18:30)

Simona Halep debuteaza in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 18:30, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Kristina Mladenovic, in turul 2 la Cincinnati (18:00)

Simona Halep debuteaza in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 18:00, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Kristina Mladenovic, in turul 2 la Cincinnati (20:00)

Simona Halep debuteaza in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 20:00, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )