Libnet.ro
UNICEF

23:30

Teodorovici: Acum este cel mai bun moment pentru investitii americane de anvergura in Romania

Adevărul Adevărul,
Teodorovici: Acum este cel mai bun moment pentru investitii americane de anvergura in Romania

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat, la o intalnire cu investitorii din Statele Unite, ca acum este cel mai bun moment pentru investitii americane de anvergura in economia romaneasca . continuă pe Adevărul

Andreea Balan, despre nunta: A fost cel mai greu moment al vietii mele. Nu m-am mai putut abtine! Mi-am dat masca jos

Andreea Balan, nunta ca-n povesti! Vedeta a trecut prin momente grele, cand a adus-o pe lume pe cea de a doua fiica a ei si a lui George Burcea. insa, in prezent, este o femeie implinita din orice punct de vedere si a oferit detalii legate de ziua cea mare. Andreea Balan, nunta cu lacrimi .

Lora si Ionut Ghenu vor face nunta. Artista spune de ce ii este cel mai frica, dupa o casnicie esuata

Lora a anuntat ca-si va oficializa in sfarsit relatia cu Ionut Ghenu. Din pacate, are o mica temere fata de acest legamant. Semn ca cine se arde. sufla si-n iaurt, Lora are deja un mariaj esuat la activ, asa ca e normal sa aiba o mica frica fata de acest eveniment. Ce spune artista despre viitoarea .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 17 - 24 SEPTEMBRIE Aurul revine la 1.530 de dolari pe fondul incertitudinilor globale

Cotatia aurului a marcat o crestere de 1,64%, in intervalul 17 - 24 septembrie, intr-un raliu in care pretul metalului galben a revenit la pragul de 1. 530 de dolariuncie, dupa ce in finalul lunii august a inceput o tendinta descendenta pe termen scurt, de la maximul ultimilor sase ani - 1. 550 de dolariuncie -, pe fondul unei rotatii generale in active mai riscante catalizata de detensionarea relatiilor SUA-China.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. El este cel mai sarac si cel mai tanar candidat la prezidentiale din 2019. Declaratia sa de avere este aproape goala

14 candidati se bat pentru fotoliul de la Cotroceni din acest an. Daca unii se bucura de averi colosale, conform propriilor lor declaratii de avere, exista si o.

Bucuresti versus Cluj - care este cel mai mare pol de firme IT din Romania?

Firmele IT din regiunea Bucuresti-Ilfov genereaza peste jumatate din veniturile obtinute de companiile care activeaza in acest domeniu la nivel national, acesta fiind principalul pol al domeniului tehnologiei informatiei din Romania, mult mai mare decat cel constituit in jurul Clujului, releva o analiza publicata, miercuri, de Termene. ro, un instrument online de business intelligence.

Vanzarile, cel mai cautat domeniu pentru candidatii la joburi

Vanzarile sunt pe primul loc in topul celor mai cautate domenii de catre candidatii la joburi, in ti.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 18 - 25 SEPTEMBRIE Romgaz - printre performerii de la BVB

Actiunile Romgaz SNG) au urcat cu 4,57%, in raport cu moneda euro, in intervalul 18 - 25 septembrie, situandu--se astfel pe cea de-a treia pozitie in clasamentul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 16 - 23 SEPTEMBRIE Sphera Franchise Group urca pe podiumul randamentelor

Cu o apreciere de 5,99%, in intervalul 16 - 23 septembrie, in raport cu moneda euro, titlurile operatorului de fast-food-uri Sphera Franchise Group SFG) se claseaza pe pozitia a treia in clasamentul rentabilitatilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Cel mai adanc loc de pamant, plin cu plastic: cum a ajuns in Groapa Marianelor

Problema plasticului in ocean este mai mare decat s-a crezut initial. Din pacate, il gasesti acum si in cel mai adanc loc de Pamant, Groapa Marianelor. Groapa Marianelor este data de.

EJOBS: Vanzarile, cel mai cautat domeniu de candidatii romani, indiferent de categoria de varsta

Aproape jumatate din numarul total de aplicari pentru joburile din vanzari 3 milioane, de la inceputul anului si pana acum) a fost depus de candidatii cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani. Aproximativ 750. 000 de aplicari au apartinut celor din categoria de varsta 18-24 si peste o jumatate de milion candidatilor cu varste intre 36 si 45 de ani. Cei care au peste 45 de ani sau sub 18 ani au avut si cel mai mic numar de aplicari - 308. 000, respectiv 37. 000, de la inceputul anului si pana acum, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2625 seconds )