Libnet.ro
UNICEF

22:00

Teodorovici schimba conducerea de la ANAF. Ionut Misa, noul sef

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Teodorovici schimba conducerea de la ANAF. Ionut Misa, noul sef

Eugen Teodorovici a inaintat catre premierul Viorica Dancila propunerea ca la sefia ANAF sa fie numit fostul ministru Ionut Misa, scrie Digi24 . continuă pe Wall-Street Ro

Surse guvernamentale: Ionut Misa, noul sef ANAF

Surse guvernamentale anunta ca miercuri dimineasa va fi numit ca sef ANAF, Ionut Misa, fostul ministru de Finante. Este o decizie a ministrului de Finante. Ionut Misa, fost ministru in Guvernul.

ANAF: 24 de sefi, DEMISI. Ionut Misa, noul sef al Fiscului

Cutremur la ANAF. 24 de sefi ai Fiscului au fost demisi, iar Ionut Misa, fostul ministru al Finantelor, va fi instalat la sefia institutiei, potrivit unor surse Antena 3. Schimbarile vin dupa ce, in urma.

Viorica Dancila schimba conducerea ANPC: Cine este noul sef al Protectiei Consumatorilor

A fost schimbat seful Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC). Premierul Viorica Dancila a semna, miercuri, decizia de schimbare a lui Marcel Bogdan Pandelica din functia de.

Realitatea TV, pe surse: Conducerea ANAF urmeaza sa fie schimbata, iar Ionut Misa va fi noul sef ANAF -*- Realitatea TV, pe surse: Conducerea ANAF urmeaza sa fie schimbata, iar Ionut Misa va fi noul sef ANAF

Realitatea TV sustine pe surse ca intreaga conduce a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala urmeaza sa fie preluata de fostul ministrul de Finante, Ionut Misa. Conform surselor citate, motivul ar fi reprezentat de rezultatele foarte slabe privind colectarea la bugetul de stat.

Realitatea TV, pe surse: Conducerea ANAF urmeaza sa fie schimbata, iar Ionut Misa va fi noul sef ANAF

Realitatea TV sustine pe surse ca intreaga conduce a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala urmeaza sa fie preluata de fostul ministrul de Finante, Ionut Misa. Conform surselor citate, motivul ar fi reprezentat de rezultatele foarte slabe privind colectarea la bugetul de stat.

E oficial! Eugen Teodorovici l-a numit pe Ionut Misa la sefia ANAF: Ieri dusmani, azi prieteni (VIDEO)

Ieri dusmani, astazi prieteni. Eugen Teodorovici l-a numit pe Ionut Misa la sefia ANAF. Asta chiar daca Teodorovici a fost cel mai mare critic al lui Misa in perioada in care acesta era ministru. Mutarea.

Surse: Ionut Misa ar putea fi numit sef al ANAF

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, pare sa fi ajuns la o concluzie dupa discutiile in miez de noapte cu cu mai marii din institutie, surse avizate vehiculand ideea numirii lui Ionut Misa la conducerea ANAF.

OFICIAL Ionut Misa este noul sef al ANAF

Decizia premierului Viorica Dancila prin care Ionut Misa este numit in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala a fost publicat miercuri in jurul orei 15. 00 in Monitorul Oficial.

Eugen Teodorovici confirma: Ionut Misa, sef la ANAF

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a confirmat miercuri ca exista o propunere facuta catre premierul Viorica Dancila de numire a lui Ionut Misa in functia de sef al Agentiei Nationale de.

Ionut Misa a fost propus de Eugen Teodorovici in functia de presedinte al ANAF

Fostul ministru al Finantelor Ionut Misa, initiatorul revolutiei fiscale, este propus de catre Eugen Teodorovici in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), informeaza News. ro.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )