Libnet.ro
UNICEF

07:30

Eugen Teodorovici confirma: Ionut Misa, sef la ANAF

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici confirma: Ionut Misa, sef la ANAF

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a confirmat miercuri ca exista o propunere facuta catre premierul Viorica Dancila de numire a lui Ionut Misa in functia de sef al Agentiei Nationale de. continuă pe Antena3

Realitatea TV, pe surse: Conducerea ANAF urmeaza sa fie schimbata, iar Ionut Misa va fi noul sef ANAF -*- Realitatea TV, pe surse: Conducerea ANAF urmeaza sa fie schimbata, iar Ionut Misa va fi noul sef ANAF

Realitatea TV sustine pe surse ca intreaga conduce a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala urmeaza sa fie preluata de fostul ministrul de Finante, Ionut Misa. Conform surselor citate, motivul ar fi reprezentat de rezultatele foarte slabe privind colectarea la bugetul de stat.

Realitatea TV, pe surse: Conducerea ANAF urmeaza sa fie schimbata, iar Ionut Misa va fi noul sef ANAF

Realitatea TV sustine pe surse ca intreaga conduce a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala urmeaza sa fie preluata de fostul ministrul de Finante, Ionut Misa. Conform surselor citate, motivul ar fi reprezentat de rezultatele foarte slabe privind colectarea la bugetul de stat.

Surse: Ionut Misa ar putea fi numit sef al ANAF

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, pare sa fi ajuns la o concluzie dupa discutiile in miez de noapte cu cu mai marii din institutie, surse avizate vehiculand ideea numirii lui Ionut Misa la conducerea ANAF.

E oficial! Eugen Teodorovici l-a numit pe Ionut Misa la sefia ANAF: Ieri dusmani, azi prieteni (VIDEO)

Ieri dusmani, astazi prieteni. Eugen Teodorovici l-a numit pe Ionut Misa la sefia ANAF. Asta chiar daca Teodorovici a fost cel mai mare critic al lui Misa in perioada in care acesta era ministru. Mutarea.

Iohannis, critic privind numirea lui Ionut Misa in fruntea ANAF: Am ramas nedumerit (VIDEO)

Numirea lui Ionut Misa in fruntea ANAF, la doar 2 luni dupa ce a fost inlocuit de PSD de la conducerea Ministerului Finantelor, l-a lasat nedumerit pe presedintele Klaus Iohannis. Am ramas nedumerit cand.

Iohannis, despre numirea lui Ionut Misa la ANAF: Am ramas putin nedumerit cand am aflat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca a ramas putin nedumerit atunci cand a aflat ca fostul ministru de Finante Ionut Misa a fost numit la conducerea ANAF.

Teodorovici schimba conducerea de la ANAF. Ionut Misa, noul sef

Eugen Teodorovici a inaintat catre premierul Viorica Dancila propunerea ca la sefia ANAF sa fie numit fostul ministru Ionut Misa, scrie Digi24 .

OFICIAL Ionut Misa este noul sef al ANAF

Decizia premierului Viorica Dancila prin care Ionut Misa este numit in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala a fost publicat miercuri in jurul orei 15. 00 in Monitorul Oficial.

Ionut Misa a fost propus de Eugen Teodorovici in functia de presedinte al ANAF

Fostul ministru al Finantelor Ionut Misa, initiatorul revolutiei fiscale, este propus de catre Eugen Teodorovici in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), informeaza News. ro.

Surse guvernamentale: Ionut Misa, noul sef ANAF

Surse guvernamentale anunta ca miercuri dimineasa va fi numit ca sef ANAF, Ionut Misa, fostul ministru de Finante. Este o decizie a ministrului de Finante. Ionut Misa, fost ministru in Guvernul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )