Libnet.ro
UNICEF

15:30

Teologul Radu Preda a fost dat afara din fruntea ICCMER

Antena3 Antena3,
Teologul Radu Preda a fost dat afara din fruntea ICCMER

Presedintele Institutului pentru Investigarea Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc a fost inlocuit din functie de premierul Ludovic Orban. continuă pe Antena3

Radu Preda, dat afara de Ludovic Orban de la conducerea Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului

Teologul Radu Preda a fost eliberat din functia de presedinte executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc, decizia fiind luata marti de premierul Ludovic Orban, potrivit Monitorului Oficial.

Guvernul Orban, val de concedieri! Sute de oameni au fost dati afara de la 1 ianuarie 2020

Au inceput concedierile! incepand cu data de 1 ianuarie 2020, sute de persoane au fost date afara din Ministerul Agriculturii si din institutiile subordonate acestuia.

Radu Preda, demis din functia de presedinte executiv al IICMER de premierul Ludovic Orban. Conducea institutia de 6 ani si fusese reinvestit de Viorica Dancila, in martie 2019

Premierul Ludovic Orban l-a eliberat pe Radu Preda din functia de presedinte executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc, potrivit deciziei publicate marti in.

Imagini socante in Alexandria. O fata de 14 ani a fost data afara dezbracata, in strada, dupa ce a furat din magazin

O tanara a fost prinsa furand dintr-un magazin de haine din orasul Alexandria, judetul Teleorman. Aceasta a fost dezbracata, iar apoi data afara in strada de angajatele magazinului, anunta observator. tv. Imagini socante in Alexandria! Tanara nu se afla in magazinul din Alexandria singura, ci era insotita de o prietena. Nu a durat mult timp pana .

Stirile ProTV: Fetita batuta de parinti si data afara din casa, in frig, in Galati. Nu vreau cu mama

Politistii galateni au deschis un dosar penal pentru violenta in familie si rele tratamente aplicate minorului, dupa ce un barbat a sesizat autoritatile cu privire la faptul ca o fetita de sapte ani, batuta de parinti, a fost lasata afara.

Dan Barna, reactie surprinzatoare dupa ce i s-a cerut demisia din fruntea partidului: Face parte din farmecul USR

Dan Barna a declarat, luni,dupa ce Mihai Gotiu l-a intrebat daca va demisiona de la conducerea USR, in cazul in care peste jumatate din membrii formatiunii nu isi asuma documentul doctrinar al partidului, cademisiile solicitate de Gotiu aduc farmecul in USR.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )