Libnet.ro
UNICEF

15:15

Teraplast intra in indicele BET, care ajunge pentru prima data la 17 companii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Teraplast intra in indicele BET, care ajunge pentru prima data la 17 companii

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a anuntat luni ca a extins la 17 numarul de companii care fac parte din indicii BET si BET-Total Return TR), dupa ce Comisia Indicilor a aprobat ca producatorul roman de materiale de constructii Teraplast simbol de tranzactionare TRP) sa faca parte din componenta celor doi indici incepand cu data de 23 martie. continuă pe Ziarul Bursa

Festivalul de Film de la Cannes, amanat pentru prima data in istorie!

Pentru prima oara in istorie, Festivalul de Film de la Cannes a fost amanat. Organizatorii au luat aceasta hotarare din cauza pandemiei de Coronavirus. Iata aici toate detaliile! .

Lupta cu CORONAVIRUSUL. Austria mobilizeaza rezervistii pentru prima data dupa Al Doilea Razboi Mondial

In lupta cu pandemia de coronavirus, Austriaisi mobilizeaza rezervistii pentru prima data dupa Al Doilea Razboi Mondial, potrivit Reuters. Ministrul apararii austriac Klaudia Tanner a mentionat ca.

Cine este Bogdan, baiatul care traduce pentru cei cu deficiente de auz, comunicatele MAI. Impresionant!

In aceste zile, de cand Romania a fost lovita de actuala criza pandemica, am avut si vom avea parte de foarte multe declaratii de presa din partea Grupului de Comunicare Strategica. Ceea ce s-a putut observa, de la un moment in colo, este aparitia unui tanar care ajuta la transmiterea informatiilor inclusiv celor cu deficiente .

BNR, anunt important despre ROBOR. Ce se intampla cu indicele de care depinde rata romanilor la banci

BNR a facut un anunt important despre ROBOR. Ce se intampla cu indicele de care depinde rata romanilor la banci, in aceasta perioada tulbure. BNR, anunt despre ROBOR. Ce se intampla cu indicele? Romanian Interbank Offered Rate ROBOR) este un indicator important de referinta pentru calculul dobanzilor creditelor luate in lei. Cu ajutorul lui, bancile .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )