Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tigara si Cola, la revedere. Gigi Becali ii pune clauze serioase in contract lui Denis Alibec in cazul unui transfer la Steaua

B1 B1,
Tigara si Cola, la revedere. Gigi Becali ii pune clauze serioase in contract lui Denis Alibec in cazul unui transfer la Steaua

Gigi Becali a anuntat ca daca Astra rateaza calificarea in grupele Europa League, Denis Alibce va fi noul jucator al Stelei. insa daca transferul se va concretiza in cele din urma, Alibec. continuă pe B1

Gigi Becali a incasat milioane de euro in aceasta vara, dar nu a platit chiria la Domnesti. Si gloriile steliste au avut de suferit. Ce le-a facut latifundiarul i-a suparat teribil pe fostii jucatori

Gigi Becali a castigat aproape 15 milioane de euro in aceasta vara prin prisma calificarii Stelei in Europa League, dar si din vanzarea jucatorilor. Cu toate acestea, latifundiarul se.

Razboi total intre Remus Cernea si Gigi Becali. Daca e ateu, sa dezbata el idei cu elgibitii (LGBT) lui! Voi castiga procesul pentru ca judecatorii sunt romani si ortodocsi! (VIDEO)

Razboi total intre Remus Cernea si Gigi Becali. Deputatul independent il da in judecata pe latifundiarul din Pipera dupa ce a fost jignit intr-o emisiune difuzata pe B1.

Suporterii Stelei din Peluza Sud ii raspund lui Gigi Becali: FCSB nu e Steaua

La o zi dupa derby-ul cu Dinamo suporterii stelisti din Peluza Sud au raspuns la apelul lui Gigi Becali de a reveni la stadion.

Trei mii de stelisti au returnat biletele, inainte de derby-ul cu Dinamo. Reactia lui Gigi Becali: Voua nu va e, ma, rusine?

Gigi Becali a anuntat, inaintea meciului Dinamo-Steaua, ca aproape 3000 de suporteri stelisti au returnat biletele cumparate pentru: Am inteles ca s-au suparat pentru coregrafia de marti seara, a.

Gigi Becali, despre jocul Pokemon Go: ii facem in ciuda lui Dumnezeu

Gigi Becali a vorbit, sambata, la 'Editie de weekend'', despre isteria creata de jocul Pokemon Go. Latifundiarul spune ca cei care isi ocupa timpul cu astfel de jocuri ii fa.

Gigi Becali nu renunta la Alibec. Conditii inedite puse de patronul Stelei

Gigi Becalinu ascunde faptul ca si-l doreste peDenis Alibecsi ca a discutat deja cu Ioan Niculae. Patronul Stelei este gata sa-i puna niste clauze inedite in contract fotbalistului trecut.

Remus Cernea il da in judecata pe Gigi Becali, pentru disputa pe tema homosexualilor avuta in direct pe B1 TV. Deputatul ii cere despagubiri in valoare de 50.000 de euro (VIDEO)

Deputatul Remus Cernea a anuntat ca va depune marti la Tribunalul Bucuresti o cerere de chemare in judecata a lui George Becali. Deputatul il acuza pe Becali de atac la persoana,.

Gigi Becali anunta cel mai important transfer din istoria Ligii 1. Maine vine raspunsul

Nicusor Stanciu are mari sanse sa plece de la Steaua in urmatoarele zile,Gigi Becalirecunoscand ca se afla in negocieri avansate cu un club dinAnglia, scrie.

Remus Cernea il da in judecata pe Gigi Becali. Care e motivul

Deputatul Remus Cernea anunta ca marti va depune la Tribunalul Bucuresti o cerere de chemare in judecata a lui George Becali pe care-l acuza de atac la persoana si adauga ca va solicita.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.213 seconds )