Libnet.ro
UNICEF

16:30

Gigi Becali anunta cel mai important transfer din istoria Ligii 1. Maine vine raspunsul

Antena3 Antena3,
Gigi Becali anunta cel mai important transfer din istoria Ligii 1. Maine vine raspunsul

Nicusor Stanciu are mari sanse sa plece de la Steaua in urmatoarele zile,Gigi Becalirecunoscand ca se afla in negocieri avansate cu un club dinAnglia, scrie. continuă pe Antena3

Incendiu in cel mai mare mall din Bangladesh! Mai multe persoane, blocate in cladire (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, duminica, in cel mai mare mall din capitala statului Bangladesh, Dacca, conform Xinhua, preluat de ziuadeconstanta. ro. Mai multe persoane sunt blocate in cladirea ce continua.

Incendiu puternic in cel mai mare mall din Bangladesh

Un incendiu devastator a izbucnit duminica in cel mai mare mall din capitala statului Bangladesh, Dacca, transmite agentia Xinhua.

Incendiu puternic in cel mai mare mall din Bangladesh - FOTO, VIDEO

Un incendiu devastator a izbucnit duminica in cel mai mare mall din capitala statului Bangladesh, Dacca, transmite agentia Xinhua, preluata de Agerpres. Nu a fost anuntat un bilant al victimelor din mallul .

Averea lui Bill Gates a atins un nivel record. Cati bani are cel mai bogat om din lume

Averea neta a lui Bill Gates, cel mai bogat om din lume, a atins vineri un nivel record. Bill Gates detine 90 de miliarde de dolari,relateaza Bloomberg. Averea lui Gates este cu 13,5 miliarde de dolari.

Munca si sacrificiul, pretul victoriei. Cum arata picioarele lui Usain Bolt, cel mai rapid om din lume (FOTO)

Usain Bolt este cel mai rapid om al planetei, el dovedind asta prin recordurile aduse in acest sport si prin cele noua medalii olimpice. Putini stiu insa cat efort depune atletul pentru a.

REVISTA PRESEI. Continua proiectul extinderii europene? Sistemul bancar romanesc, spre cel mai mare profit din istorie

Disparitia lui Marin Moraru este pe prima pagina a tuturor ziarelor de luni din Romania, dar presa este preocupata in continuare de viitorul Uniunii Europene si de armele nucleare americane din Turcia.

Kalasnikov a deschis un magazin in cel mai mare aeroport din Moscova

Producatorul rus de armament Kalasnikov, renumit pentru arma sa de asalt AK-47, a anuntat vineri ca a inaugurat un magazin la aeroportul international Sheremetyevo, din Moscova, unde comercializeaza diverse suveniruri, inclusiv modele din plastic la scara reala ale armelor sale, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

WTA: Simona Halep a coborat pe locul 5 - Irina Begu a urcat pe locul 22, cel mai bun din cariera

Simona Halep a coborat o pozitie in clasamentul WTA, sportiva nascuta la Constanta aflandu-se in aceasta saptamana pe locul 5, cu 5. 151 de puncte. Irina-Camelia Begu este la cel mai bun loc din cariera: pozitia 22, cu 1. 860 de puncte.

Imagini apocaliptice in SUA! O furtuna de nisip a maturat unul dintre cele mai mari orase din Arizona (VIDEO)

O furtuna de praf a trecut prin cel mai mare oras din statul american Arizona, ceea ce a produs o intarziere a zborurilor de pe aeroportul Phoenix Sky Harbor, potrivit Russia Today. Acest fenomen care a.

Tigara si Cola, la revedere. Gigi Becali ii pune clauze serioase in contract lui Denis Alibec in cazul unui transfer la Steaua

Gigi Becali a anuntat ca daca Astra rateaza calificarea in grupele Europa League, Denis Alibce va fi noul jucator al Stelei. insa daca transferul se va concretiza in cele din urma, Alibec.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )