Libnet.ro
UNICEF

01:05

Timis: Soferul care a accidentat mortal doi tineri in timpul unei curse ilegale pe sosea a fost arestat preventiv

B1 B1,
Timis: Soferul care a accidentat mortal doi tineri in timpul unei curse ilegale pe sosea a fost arestat preventiv

Soferul in varsta de 19 ani care a accidentat mortal doi tineri aflati pe marginea unui drum din judetul Timis, in timp ce participa la o cursa ilegala de masini, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile,. continuă pe B1

Soferul de 19 ani din Timis care a accidentat mortal doi tineri in timpul unei curse ilegale, arestat preventiv

Soferul in varsta de 19 ani care a accidentat mortal doi tineri aflati pe marginea unui drum din judetul Timis, in timp ce participa la o cursa ilegala de masini, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Soferul care a omorat doi tineri, intr-un accident la o cursa ilegala, ARESTAT

Soferul in varsta de 19 ani care a accidentat mortal doi tineri aflati pe marginea unui drum din judetul Timis, in timp ce participa la o cursa ilegala de masini, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Timis: Doi tineri au murit, dupa ce au fost loviti de o masina care participa la o cursa ilegala pe sosea

Doi tineri au murit, vineri seara, in judetul Timis, dupa ce au fost loviti de un sofer care facea liniute pe sosea, informeaza B1 TV. Soferul, un tanar de 19 ani, tocmai plecase de la o petrecere si era b.

Drifturi criminale. Doi tineri au murit striviti de un BMW la o cursa ilegala de masini. Soferul ucigas era baut

Doi tineri de 20 si 24 de ani au murit vineri noaptea intr-un accident provocat din teribilism. Costel Lazar 20 de ani) si Ovidiu Serban 24 de ani) erau spectatori la o cursa ilegala de masini. Unul dintre prietenii celor doi, participant la intrecere a pierdut controlul volanului si i-a strivit pe cei doi tineri.

Doi tineri, cercetati de politie dupa un jaf armat intr-un taxi din Galati

Doi tineri sunt cercetati de politie dupa ce au talharit un taximetrist din Galati, amenintandu-l cu un pistol airsoft, dupa care i-au furat vehiculul. Cei doi au fost prinsi in drum spre Braila.

Galati: Doi tineri, cercetati dupa ce au talharit si amenintat cu un pistol de airsoft un taximetrist

Doi tineri din Galati sunt cercetati dupa ce au talharit si au amenintat cu un pistol de airsoft un taximetrist. Potrivit Mediafax, cei doi tineri ar fi furat masina taximetristului si ar fi plecat cu ea spre.

Accident de motocicleta pe soseaua Chiciului. Cum a ucis pe loc doi tineri viteza excesiva

Tragedie, joi seara, pe soseaua Chiciului. Doi tineri au pierit fulgerator intr-un cumplit accident de motocicleta, provocat de viteza excesiva. Cei doi tineri nu au avut nicio sansa de supravietuire. Impactul a fost atat de violent incat victimele au murit pe loc.

Soferul care a dat cu masina peste un politist, CERCETAT pentru tentativa de omor

Soferul care a intrat cu masina in politistul de la Brigada Rutiera este cercetat pentru tentativa de omor, ultraj si parasirea locului accidentului.

Accident Constanta: Soferul care a provocat moarte unei persoane si ranirea a altor sase, ARESTAT preventiv!

Soferul care a provocat accidentul soldat cu un mort si sase raniti, din Constanta, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile. El a fost acuzat de mai multe delicte grave.

Dosar penal pentru tentativa de omor pe numele soferului turc care a accidentat un politist in timpul unei razii (VIDEO)

Update: Soferul turc, pe numele sau Mohamed Atash, responsabil pentru accident, este un prosper om de afaceri, iar acum s-a ales cu dosar penal pentru tentativa de omor. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )