Libnet.ro
UNICEF

21:15

Soferul de 19 ani din Timis care a accidentat mortal doi tineri in timpul unei curse ilegale, arestat preventiv

Adevărul Adevărul,
Soferul de 19 ani din Timis care a accidentat mortal doi tineri in timpul unei curse ilegale, arestat preventiv

Soferul in varsta de 19 ani care a accidentat mortal doi tineri aflati pe marginea unui drum din judetul Timis, in timp ce participa la o cursa ilegala de masini, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. continuă pe Adevărul

Timis: Soferul care a accidentat mortal doi tineri in timpul unei curse ilegale pe sosea a fost arestat preventiv

Soferul in varsta de 19 ani care a accidentat mortal doi tineri aflati pe marginea unui drum din judetul Timis, in timp ce participa la o cursa ilegala de masini, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile,.

Biciclist din Vintila Voda, accidentat mortal de masina de teren a doctoritei din comuna

Un accident grav s-a produs aseara, in localitatea buzoiana Vintila Voda, in urma caruia un barbat de 47 de ani a murit. Acesta se deplasa pe bicicleta cand a fost spulberat de un autovehicul de teren la volanul caruia se afla o tanara de 37 de ani, nimeni alta decat doctorita comunei. Impactul a fost extrem de violent, victima fiind aruncata la cativa zeci de metri.

Soferul din Constanta care a provocat accidentul soldat cu un mort si sase raniti a fost arestat preventiv

Soferul care a provocat accidentul din municipiul Constanta, in urma caruia un barbat a murit si alte sase persoane au fost ranite, a fost arestat preventiv, sambata, pentru 30 de zile, anunta.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul fetitei de 11 ani din Prahova, violata de un recidivist

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul fetitei de 11 ani din Prahova, violata de un vecin recidivist de 43 de ani. Avocatul Poporului le-a cerut politistilor sa-i comunice stadiul dosarului si daca.

Maiestrie si design la primul magazin din Romania care pune in valoare priceperea mestesugarilor romi

Obiectele de artizanat, realizate cu multa migala, au reusit sa capteze atentia tuturor, printr-un program inedit. Asociatia Mesteshukar Butiq le-a scos din nou la lumina si le-a reinterpretat. Talentul mai.

Rechizitoriu: Ghita a cesionat actiunile Asesoft SA unui offshore din Cipru care ii apartine

Deputatul Sebastian Ghita a cesionat partile sociale pe care le avea ca actionar majoritar la compania Asesoft International SA unei companii offshore din Cipru, pe care o detine tot el, se arata in rechizitoriul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )