Libnet.ro
UNICEF

08:30

Soferul care a dat cu masina peste un politist, CERCETAT pentru tentativa de omor

România Liberă România Liberă,
Soferul care a dat cu masina peste un politist, CERCETAT pentru tentativa de omor

Soferul care a intrat cu masina in politistul de la Brigada Rutiera este cercetat pentru tentativa de omor, ultraj si parasirea locului accidentului. continuă pe România Liberă

Comisarul Marius Maghiari, sub control judiciar dupa ce ar fi dat cu masina peste o femeie: Ajunsesem la un acord cu victima, dar cand m-am intalnit cu ea a refuzat pentru ca a fost sunata de la procuratura (VIDEO)

Comisarul Marius Maghiari, care ar fi dat cu masina peste o femeie, in urma cu cateva saptamani, si ar fi incercat sa ascunda acest lucru, a precizat ca, initial, ar fi ajuns la acord cu victima sa mearga.

Comisarul Marius Maghiari, sub control judiciar dupa ce a dat cu masina peste o femeie: Ajunsesem la un acord cu victima, dar cand m-am intalnit cu ea a refuzat pentru ca a fost sunata de la procuratura (VIDEO)

Comisarul Marius Maghiari, care ar fi dat cu masina peste o femeie, in urma cu cateva saptamani, si ar fi incercat sa ascunda acest lucru, a precizat ca, initial, ar fi ajuns la acord cu victima sa mearga.

Accident Constanta: Soferul care a provocat moarte unei persoane si ranirea a altor sase, ARESTAT preventiv!

Soferul care a provocat accidentul soldat cu un mort si sase raniti, din Constanta, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile. El a fost acuzat de mai multe delicte grave.

Un cunoscut om de afaceri a lovit cu masina un politist

Omul de afaceri Abdullah Atas a lovit din plin un politist de la rutiera care i-a facut semn sa opreasca masina pentru control, in Sectorul 1 al Capitalei, scrie spynews. ro. in loc sa opreasca motorul,.

Un politist din Capitala, ranit grav de un sofer baut, care nu a vrut sa opreasca pentru control

Soferul care l-a lovit pe politistul de la Rutiera, cetatean turc, a fost dus la spital pentru ingrijiri medicale si pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Timis: Soferul care a accidentat mortal doi tineri in timpul unei curse ilegale pe sosea a fost arestat preventiv

Soferul in varsta de 19 ani care a accidentat mortal doi tineri aflati pe marginea unui drum din judetul Timis, in timp ce participa la o cursa ilegala de masini, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile,.

Soferul care a omorat doi tineri, intr-un accident la o cursa ilegala, ARESTAT

Soferul in varsta de 19 ani care a accidentat mortal doi tineri aflati pe marginea unui drum din judetul Timis, in timp ce participa la o cursa ilegala de masini, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Soferul care l-a ucis, intr-un accident, pe prim procurorul Flavius Chis, gasit MORT

Soferul sloven care i-a ucis pe prim-procurorul aradean Flavius Chis si pe membrii familiei acestuia intr-un accident petrecut pe o autostrada de langa Ljubljana, dupa care a fugit, a fost gasit mort, conform presei locale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )