Libnet.ro
UNICEF

10:00

Timisoara, primul oras din Romnia care are transport public pe apa

Hotnews Hotnews,
 Timisoara, primul oras din Romnia care are transport public pe apa

Timisoara a devenit, incepand de joi, primul oras din Romania care are transport public pe apa, dupa ce municipalitatea a cumparat sapte vaporase pentru efectuarea de curse pe Bega. Un bilet de calatorie costa un leu. continuă pe Hotnews

Primul oras din Romania in care poti merge la serviciu cu vaporasul. O calatorie costa 1 leu. Exista si gratuitati

Timisoara devine primul oras din Romania cu transport public pe apa. Astfel, cei care au serviciul in apropierea raului Bega, pot merge la lucru cu vaporasul. Ambarcatiunile vor incepe cursele regulate de joi dimineata. Cu vaporul, orasul poate fi traversat intr-o ora, iar costul unei calatorii este de un leu.

Premiera in Romania! Primul orascu transport public pe apa

Timisoara devine primul oras din Romania cu transport public in comun pe apa. Astfel, transportul cu vaporetto porneste joi, 4 octombrie. in weekend, vaporasele vor avea program de plimbare, nu de transport.

VIDEO Primul oras din Romania in care se face transport in comun pe apa. Cum arata o cursa cu vaporasul pe Bega

Primaria Timisoara a cumparat, in cadrul unui proiect european de amenajare a malurilor Begai, sapte vaporase care au costat aproximativ doua milioane de euro. Joi trei dintre vaporase au intrat in circuitul de transport public regulat.

Kaufland anunta primul magazin din Romania in care se implementeaza o strategie anti-plastic

Kaufland a inaugurat primul magazin din Romania care este reorganizat dupa o strategie anti-plastic, in urma unei investitii de 300. 000 de euro. In magazinul Kaufland din Bucuresti, str. Barbu Vacarescu, retailerul a eliminat materialele consumabile de.

Prima tara din lume care va elimina cancerul de col uterin

Australia ar putea deveni prima tara din lume care va reusi sa elimine efectiv cancerul cervical in cazul in care vaccinarea si programele de testare vor continua in ritmul actual, conform unui studiu.

Ploiestiul devine unul dintre orasele cu cel mai scump transport public din tara. n oras circula si autobuze mai vechi de 40 de ani

Joi, consilierii locali din Ploiesti au aprobat proiectul de hotarare prin care o calatorie cu transportul in comun ajunge sa coste 2,5 lei, fata de 2 lei. Noile tarife se aplica din 1 octombrie, iar la abonamentele lunare preturile au ramas neschimbate. Ploiestiul ajunge sa aiba printre cele mai scumpe transporturi in comun, dar are si printre cele mai vechi flote, fiindca in circulatie sunt si autobuze si tramvaie mai vechi de 1980. Ploiestiul va avea insa si autobuze noi, un contract fiind semnat in august, pentru 50 de autobuze.

Care a fost primul referendum din istoria Romaniei

Chiar daca in Romania democratia a aparut destul de tarziu, in tara noastra au avut loc, pana in prezent, nu mai putin de 13 referendumuri. Primul referendum romanesc a avut loc intre 10 si 14 mai.

HP Spectre Folio este primul laptop din piele si arata superb

La modul in care evolueaza tehnologia in 2018, te-ai astepta sa fie imposibil ca cineva sa mai poata reinventa clasicul laptop in materie de design, dar HP a facut o treaba foarte buna in.

Opt cetateni din Bangladesh, care au incercat sa patrunda ilegal in Romania, prinsi la frontiera

Opt cetateni din Bangladesh au incercat sa patrunda ilegal in Romania pentru a ajunge intr-un stat din Spatiul Schengen. Acestia au fost opriti de politistii de frontiera. Politistii de.

Coalitia pentru Familie, sprijinita de grupuri de interese neo-protestante din SUA: Care este istoria organizatiei ce a initiat referendumul pentru redefinirea familiei

Coalitia pentru Familie, organizatia care a cerut organizarea referendumului pentru definirea familiei este sprijinita puternic de grupuri de interese neo-protestante din SUA, iar activitatea acesteia dateaza inca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )