Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tintele lui Gabriel Oprea: 10% in alegerile din 2016 si peste un milion de membri de partid

Antena3 Antena3,
Tintele lui Gabriel Oprea: 10% in alegerile din 2016 si peste un milion de membri de partid

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a tinut un discurs la scoala de vara a UNPR de la Costinesti. Oprea a vorbit in fata a 2. 000 de tineri despre interes national si iubire de tara dar a amintit si c. continuă pe Antena3

Gabriel Oprea: in campania UNPR din 2016 va fi ca la Armata

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, le-a spus, sambata, participantilor la Scoala de vara a partidului, ca in campania Uniunii de la alegerile din 2016 va fi ca la Armata, adica ordine si disciplina. El a mentionat ca formatiunea are ca tinta cel putin 10% din voturile romanilor.

EXCLUSIV. Clubul select al plagiatorilor: Avocata lui Victor Ponta, suspecta de plagierea tezei de doctorat. Loredana Radu a fost coordonata de Gabriel Oprea, suspect si el de plagiat

Avocata lui Victor Ponta, Loredana Radu, este suspecta ca si-a plagiat teza de doctorat sustinuta in anul 2010 la Academia Nationala de Informatii ANI) Mihai Viteazu, institutie aflata in subordinea Serviciului Roman de Informatii SRI). Lucrarea acesteia a fost coordonata de catre profesorul universitar Gabriel Oprea, el insusi suspect ca si-a plagiat doctoratul sustinut in anul 2001. Si premierul Victor Ponta, cel pe care il reprezinta in dosarul in care este anchetat de catre Directia Nationala Anticoruptie DNA), a fost acuzat in anul 2012 ca si-a realizat lucrea de doctorat prin copierea unor pagini intregi din alte lucrari. Loredana Radu nu se remarca doar prin plagiatul care o leaga de Gabriel Oprea si Victor Ponta, ambii suspecti de plagiat. Radu a fost si reprezentantul legal al celebrei firme Dalli Exim SRL, infiintata de fostul sot al Elenei Udrea, Dorin Cocos. Tot avocata Radu este cea care s-a ocupat de iregistrarea USL la tribunal. O alta lucrare de doctorat coordonata de profesorul universitar Gabriel Oprea, suspecta a fi plagiata, este cea a lui Neculai Ontanu, primar al Sectorului 2 si secretar general al UNPR, subiect prezentat in exclusivitate de Hotnews in data de 11 august.

Klaus Iohannis si Gabriel Oprea, discutii despre criza imigrantilor

Vicepremierul Gabriel Oprea a fost in aceasta dupa-amiaza la Palatul Cotroceni. Potrivit surselor, Oprea a avut o discutie de 15 minute cu presedintele Klaus Iohannis despre problema imigrantilor. Comisiile.

Gabriel Oprea, despre pompierul mort in misiune: Transmit condoleante familiei si colegilor de la ISU Constanta. Suntem solidari si vom da tot sprijinul nostru familiei indurerate

Ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, a transmis condoleante si un mesaj de solidaritate familiei si colegilor de la ISU Constanta pentru pompierul care si-a pierdut viata, sambata, in.

Gabriel Oprea: Romania va intari securitatea la frontiera cu Serbia

Romania va intari securitatea la frontiera cu Serbia, pentru a evita riscurile pe care le-ar reprezenta atragerea sa in fluxul migrationist care afecteaza statele din vecinatate, a anuntat, joi, vicepremierul Gabriel Oprea, la finalul Comitetului.

Gabriel Oprea: Romania nu resimte o presiune imigrationista crescuta. Am decis sa intarim masurile de securitate la frontiera cu Serbia (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat joi, la finalul comitetului de urgenta, organizat la Guvern, pe tema imigrantilor ca Romania nu resimte o presiune imigrationista crescuta.

Vicepremierul Gabriel Oprea: Am cerut sa actionam in mod preventiv. Vom intari masurile de securitate de la granita

Vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul de Interne, a declarat, joi, la sfarsitul sedintei cu Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta de la Guvern, ca vor fi sporite masurile de securitate de la granitele Romaniei, in special la granita cu Serbia.

Gabriel Oprea: Romania nu prezinta o presiune migrationista crescanda

Viceprim-ministrul pentru securitate nationala, Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a declarat astazi, dupa sedinta Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, ca Romania nu prezinta o presiune migrationista crescanda, transmit surse din presa.

Gabriel Oprea: Punerea in practica a Strategiei Nationale de Aparare a Tarii sub toate dimensiunile sale este calea prin care putem realiza o cultura de securitate

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea a declarat joi ca ca adoptarea Strategiei Nationale de Aparare a Tarii a reprezentat cel mai important moment politic al acestui an, din punct de vedere al.

Gabriel Oprea, despre discutiile privind Codul Fiscal: Dialogul s-a dovedit constructiv

Presedintele UNPR Gabriel Oprea a declarat joi, iesind de la consultarile dintre liderii partidelor politice pe tema Codului Fiscal, ca dialogul s-a dovedit a fi constructiv si lucrurile merg spre concluziile de la discutia tehnica intre.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )