Libnet.ro
UNICEF

18:30

Gabriel Oprea: in campania UNPR din 2016 va fi ca la Armata

România Liberă România Liberă,
Gabriel Oprea: in campania UNPR din 2016 va fi ca la Armata

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, le-a spus, sambata, participantilor la Scoala de vara a partidului, ca in campania Uniunii de la alegerile din 2016 va fi ca la Armata, adica ordine si disciplina. El a mentionat ca formatiunea are ca tinta cel putin 10% din voturile romanilor. continuă pe România Liberă

Tintele lui Gabriel Oprea: 10% in alegerile din 2016 si peste un milion de membri de partid

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a tinut un discurs la scoala de vara a UNPR de la Costinesti. Oprea a vorbit in fata a 2. 000 de tineri despre interes national si iubire de tara dar a amintit si c.

Gabriel Oprea, discutii cu presedintele Iohannis la Palatul Cotroceni

Gabriel Oprea, lderul UNPR, se afla in acest moment, la Palatul Cotroceni unde are o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis.

Surse: Iohannis s-a intalnit cu vicepremierul Gabriel Oprea

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, azi, la Palatul Cotroceni, cu vicepremierul Gabriel Oprea, potrivit surselor din presa.

Gabriel Oprea, despre discutiile privind Codul Fiscal: Dialogul s-a dovedit constructiv

Presedintele UNPR Gabriel Oprea a declarat joi, iesind de la consultarile dintre liderii partidelor politice pe tema Codului Fiscal, ca dialogul s-a dovedit a fi constructiv si lucrurile merg spre concluziile de la discutia tehnica intre.

Gabriel Oprea, despre discutiile pe Codul Fiscal: Dialogul s-a dovedit constructiv

Presedintele UNPR Gabriel Oprea a declarat joi, la iesirea de la consultarile dintre liderii partidelor politice pe tema Codului Fiscal, ca dialogul s-a dovedit a fi constructiv si lucrurile merg spre concluziile.

EXCLUSIV. Clubul select al plagiatorilor: Avocata lui Victor Ponta, suspecta de plagierea tezei de doctorat. Loredana Radu a fost coordonata de Gabriel Oprea, suspect si el de plagiat

Avocata lui Victor Ponta, Loredana Radu, este suspecta ca si-a plagiat teza de doctorat sustinuta in anul 2010 la Academia Nationala de Informatii ANI) Mihai Viteazu, institutie aflata in subordinea Serviciului Roman de Informatii SRI). Lucrarea acesteia a fost coordonata de catre profesorul universitar Gabriel Oprea, el insusi suspect ca si-a plagiat doctoratul sustinut in anul 2001. Si premierul Victor Ponta, cel pe care il reprezinta in dosarul in care este anchetat de catre Directia Nationala Anticoruptie DNA), a fost acuzat in anul 2012 ca si-a realizat lucrea de doctorat prin copierea unor pagini intregi din alte lucrari. Loredana Radu nu se remarca doar prin plagiatul care o leaga de Gabriel Oprea si Victor Ponta, ambii suspecti de plagiat. Radu a fost si reprezentantul legal al celebrei firme Dalli Exim SRL, infiintata de fostul sot al Elenei Udrea, Dorin Cocos. Tot avocata Radu este cea care s-a ocupat de iregistrarea USL la tribunal. O alta lucrare de doctorat coordonata de profesorul universitar Gabriel Oprea, suspecta a fi plagiata, este cea a lui Neculai Ontanu, primar al Sectorului 2 si secretar general al UNPR, subiect prezentat in exclusivitate de Hotnews in data de 11 august.

Gabriel Oprea a discutat cu presedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni

Vicepremierul Gabriel Oprea a fost miercuri la Palatul Cotroceni unde a avut o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, informeaza B1 TV. Nu a fost o vizita anuntata, la fel ca ultima data cand, la fel, nu a.

Klaus Iohannis si Gabriel Oprea, discutii despre criza imigrantilor

Vicepremierul Gabriel Oprea a fost in aceasta dupa-amiaza la Palatul Cotroceni. Potrivit surselor, Oprea a avut o discutie de 15 minute cu presedintele Klaus Iohannis despre problema imigrantilor. Comisiile.

Gabriel Oprea, despre pompierul mort in misiune: Transmit condoleante familiei si colegilor de la ISU Constanta. Suntem solidari si vom da tot sprijinul nostru familiei indurerate

Ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, a transmis condoleante si un mesaj de solidaritate familiei si colegilor de la ISU Constanta pentru pompierul care si-a pierdut viata, sambata, in.

Gabriel Oprea: Romania va intari securitatea la frontiera cu Serbia

Romania va intari securitatea la frontiera cu Serbia, pentru a evita riscurile pe care le-ar reprezenta atragerea sa in fluxul migrationist care afecteaza statele din vecinatate, a anuntat, joi, vicepremierul Gabriel Oprea, la finalul Comitetului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )