Libnet.ro
UNICEF

06:15

Titeiul a ajuns la 57 de dolari pe baril, cel mai mic nivel din ultimii cinci ani si jumatate. Rusia este cea mai afectata de declinul cotatiilor

Adevărul Adevărul,
Titeiul a ajuns la 57 de dolari pe baril, cel mai mic nivel din ultimii cinci ani si jumatate. Rusia este cea mai afectata de declinul cotatiilor

Pretul titeiului Brent, tranzactionat la Londra, a scazut astazi pana la 57 de dolari pe baril, din cauza ofertei care depaseste cererea, in vreme ce petrolul WTI se tranzactiona la New York cu 52,7 dolari pentru aceeasi cantitate, minimul ultimilor cinci ani si jumatate. continuă pe Adevărul

GULEEK i8 ar putea fi cel mai compact sistem desktop disponibil pe piata

Desi nu este foarte evident la prima vedere, gadgetul de mai jos, de grosimea unui port USB, cu numele de GULEEK i8, este cel mai mic sistem desktop. in teorie vorbim de o tableta. in practica, GULEEK i8 este construit in jurul componentelor unei tablete, fara a mai integra in ecuatie un display touchscreen. Pornind de la aceasta premisa s-a obtinut un sistem desktop ultra portabil cu un consum de energie infim. Pe langa dimensiuni, diferenta cea mai mare fata [].

L'Equipe: Manuel Neuer, cel mai bun fotbalist al anului

Portarul echipei Bayern Munchen, Manuel Neuer, a fost desemnat, sambata, cel mai bun fotbalist al anului in cadrul anchetei realizate de publicatia franceza L'Equipe.

Cel mai friguros oras din lume! Cum traiesc oamenii la aproape -68 de grade!

Te-ai intrebat vreodata care este cel mai friguros loc de pe Pamant? Ei bine, iata care este oraselul in care temperaturile scad pana la aproape -68 de grade Celsius! .

Cel mai piratat serial TV in 2014: Game of Thrones

Istoria se repeta, cel putin in cazul Game of Thrones, care continua si in 2014 sa fie cel mai piratat serial TV de pe site-urile de torrente la nivel global. Cu o intriga ce reuseste sa combine suficient de multe elemente realiste cu un amalgam de dragoni, zombi si alte creatii mitologice, Game of Thrones este unul dintre cele mai populare seriale TV deja de cativa ani. Partea mai putin placuta pentru realizatorii serialului si pentru cei de la HBO [].

Metroul, cel mai mare proiect de infrastructura urbana din Romania, o realizare importanta in timpul regimului comunist

Cel mai mare proiect de infrastructura urbana din Romania este de departe metroul din Capitala. Construit in urma cu mai bine de 3 decenii, metroul din Bucuresti a reprezentat o realizare importanta in timpul.

Statul european pentru care 2014 a fost cel mai dificil an de la Al Doilea Razboi Mondial

Ucraina a parcurs in 2014 cel mai dificil an de la Al Doilea Razboi Mondial, cu razboi cu separatistii rusi in estul tarii si o criza economica fara precedent, a afirmat marti presedintele bancii.

Al-Qaida: Occidentul sa se pregateasca pentru cel mai mare cosmar

Oficialii al Qaida au transmis Occidentului sa se pregateasca pentru cel mai mare cosmar, reprezentand atacurile lupilor singuratici care ar urma sa vizeze avioane easyJet si British Airways, scrie The.

Cristiano Ronaldo, votat de fani cel mai bun fotbalist din 2014

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a primit, luni seara, trofeul pentru cel mai valoros jucator de fotbal in anul 2014, in cadrul unei gale care a avut loc la Dubai.

HARTA INTERACTIVA Bilantul autostrazilor in 2014: 50 km deschisi circulatiei - cel mai slab an din ultimii patru. Urmeaza un 2015 si mai slab. Vezi evolutia retelei de autostrazi estimata pana in 2016

Romania a reusit anul acesta sa deschida circulatiei 50 de kilometri de autostrada, si aceia nefinalizati complet, cu probleme si cu mari intarzieri. Practic, anul ce tocmai se incheie devine cel mai slab la capitolul autostrazi din ultimii patru, iar in 2015 recordul negativ are toate sansele sa fie doborat si Romania sa inaugureze sub 25 de kilometri de autostrada. Rezultatele dezamagitoare vin dupa ce in 2013 autoritatile nu au reusit sa deschida nici un santier nou de autostrada, iar in cazul multor licitatii procedurile au fost tergiversate nepermis de mult. De notat, tot ce s-a inaugurat anul acesta, tot ce se va inaugura anul urmator si jumatate din ce se va deschide in 2016 sunt proiecte demarate dinaintea guvernarilor Ponta.

Claudia Pavel (Cream) a primit cel mai frumos cadou de Craciun!

Claudia Pavel Cream) a primit cel mai frumos cadou posibil de la Mos Craciun. Nu insa anul acesta, ci in urma cu doi ani. Iata care este cadoul ce i-a provocat cea mai mare bucurie artistei! .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )