Libnet.ro
UNICEF

00:07

Statul european pentru care 2014 a fost cel mai dificil an de la Al Doilea Razboi Mondial

Antena3 Antena3,
Statul european pentru care 2014 a fost cel mai dificil an de la Al Doilea Razboi Mondial

Ucraina a parcurs in 2014 cel mai dificil an de la Al Doilea Razboi Mondial, cu razboi cu separatistii rusi in estul tarii si o criza economica fara precedent, a afirmat marti presedintele bancii. continuă pe Antena3

Care au fost cele mai bune meciuri ale anului 2014 in tenis: Sharapova - Halep, pe primul loc

Al doilea an la rand cand un meci intre Stan si Nole intra in Top 5 de final de an, dupa ce clasicul din 2013 se instala confortabil in fruntea clasamentului. Rivalitatea celor doi e printre cele mai captivante la nivel de Slam, in ultimii ani: memorabilul maraton de la AO 2013 a fost urmat de un alt thriller de cinci seturi la US Open, de fiecare data Djokovic gasind cumva o metoda de a razbi. Nu si acum.

Din ce au scos cei mai multi bani, anul acesta, fermierii din Baragan.in agricultura, e ca la poker, iar 2014 a fost cel mai bun an din ultimele doua decenii

Recolta la porumb din acest an a fost peste asteptari. in ultimii 15-20 de ani nu s-a mai vazut asa ceva in Baragan. Dupa un an agricol cu multe pagube, fermierii trag linie. Productii de top s-au inregistrat la porumb, grau si rapita.

2014, unul dintre cei mai importanti ani politici de dupa Revolutie: Vezi care au fost cele mai importante evenimente

Anul 2014 a fost unul extrem de incarcat din punct de vedere politic. Arestarile, demisiile din guvern, alegerile prezidentiale, aliantele politice esuate, tavalugul DNA, promisiunile politicienilor, sunt doar.

LEquipe l-a desemnat pe cel mai bun fotbalist din lume in 2014

Portarul german Manuel Neuer, aflat in competitie si pentru Balonul de Aur, a fost desemnat cel mai bun fotbalist din lume in 2014, in cadrul unei anchete a publicatiei franceze L'Equipe.

HARTA INTERACTIVA Bilantul autostrazilor in 2014: 50 km deschisi circulatiei - cel mai slab an din ultimii patru. Urmeaza un 2015 si mai slab. Vezi evolutia retelei de autostrazi estimata pana in 2016

Romania a reusit anul acesta sa deschida circulatiei 50 de kilometri de autostrada, si aceia nefinalizati complet, cu probleme si cu mari intarzieri. Practic, anul ce tocmai se incheie devine cel mai slab la capitolul autostrazi din ultimii patru, iar in 2015 recordul negativ are toate sansele sa fie doborat si Romania sa inaugureze sub 25 de kilometri de autostrada. Rezultatele dezamagitoare vin dupa ce in 2013 autoritatile nu au reusit sa deschida nici un santier nou de autostrada, iar in cazul multor licitatii procedurile au fost tergiversate nepermis de mult. De notat, tot ce s-a inaugurat anul acesta, tot ce se va inaugura anul urmator si jumatate din ce se va deschide in 2016 sunt proiecte demarate dinaintea guvernarilor Ponta.

Cel mai piratat serial TV in 2014: Game of Thrones

Istoria se repeta, cel putin in cazul Game of Thrones, care continua si in 2014 sa fie cel mai piratat serial TV de pe site-urile de torrente la nivel global. Cu o intriga ce reuseste sa combine suficient de multe elemente realiste cu un amalgam de dragoni, zombi si alte creatii mitologice, Game of Thrones este unul dintre cele mai populare seriale TV deja de cativa ani. Partea mai putin placuta pentru realizatorii serialului si pentru cei de la HBO [].

Cristiano Ronaldo, votat de fani cel mai bun fotbalist din 2014

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a primit, luni seara, trofeul pentru cel mai valoros jucator de fotbal in anul 2014, in cadrul unei gale care a avut loc la Dubai.

LEquipe: Manuel Neuer a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului

Manuel Neuer, portarul echipei Bayern Munchen, a fost desemnat, sambata, cel mai bun fotbalist al anului in cadrul anchetei realizate de publicatia LEquipe. Neuer a fost urmat in ierarhia LEquipe de portughezul.

Actiunile AirAsia au consemnat cel mai mare declin din 2011, dupa disparitia avionului Airbus A320

Actiunile AirAsia au scazut luni cu 7,8%, inregistrand cel mai mare declin din ultimii trei ani, dupa ce avionul de tip Airbus A320-220, cu 162 de persoane la bord, a disparut duminica, iar cautarile aeronavei au fost reluate luni dimineata, transmite Bloomberg.

L'Equipe: Manuel Neuer, cel mai bun fotbalist al anului

Portarul echipei Bayern Munchen, Manuel Neuer, a fost desemnat, sambata, cel mai bun fotbalist al anului in cadrul anchetei realizate de publicatia franceza L'Equipe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )