Libnet.ro
UNICEF

22:30

Titeiul iranian va fi prelucrat la rafinaria Petrotel din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Titeiul iranian va fi prelucrat la rafinaria Petrotel din Romania

Iranul este in grafic pentru majorarea productiei de titei cu 500. 000 de barili pe zi, dupa ridicarea sanctiunilor in aceasta luna, iar un milion de barili vor ajunge la rafinaria Petrotel din Romania, detinuta de Lukoil, transmite Reuters, care citeaza surse ce au dorit sa-si pastreze anonimatul. continuă pe Ziarul Bursa

Titeiul iranian va fi prelucrat la rafinaria Petrotel din Romania

Iranul este in grafic pentru majorarea productiei de titei cu 500. 000 de barili pe zi, dupa ridicarea sanctiunilor in aceasta luna, iar un milion de barili vor ajunge la rafinaria Petrotel din Romania,.

Alex Velea si Antonia au fugit din Romania!

Au dat frigul si zapada din Romania pe caldura si desertul din Dubai. Alex Velea si Antonia si-au facut bagajele si au plecat departe de Romania. cu toata familia, scrie a1. ro. Cei doi artisti s-au pozat in.

3.500 de copii din Romania studiaza arhitectura in anul scolar 2015-2016

Case Ciripite este o campanie de strangere de fonduri aflata la a doua editie si dezvoltata de Asociatia De-a Arhitectura cu scopul de a sustine implementarea cursurilor de arhitectura in scolile de stat si private din Romania. De-a Arhitectura a invitat in acest proiect 16 dintre cei mai renumiti si premiati arhitecti din Romania pentru a crea case inedite de pasari. Casutele au fost licitate si sunt expuse pana pe 13 februarie 2016 in cadrul Galeriei Galateca.

Cei mai cunoscuti interlopi din Romania au ajuns la Hollywood! Camatarii, amintiti intr-un film cu Bruce Willis

Cei mai cunoscuti interlopi din Romania au ajuns la Hollywood! Camatarii sunt amintiti intr-un film de actiune cu Bruce Willis. in The Extraction, scenaristii se ajuta de un membru fictiv al clanului ca sa.

Ministrul de finante, despre provocarile pietei de capital din Romania, la Gala Anului Bursier 2016

Atragerea companiilor din mediul privat si transparenta reprezinta provocari pentru piata de capital din Romania, astfel incat sa se faca trecerea de la statutul de piata de frontiera la cel de piata emergenta, a declarat, joi seara, in cadrul evenimentului de inaugurare a Anului Bursier 2016, Anca Dragu, ministrul Finantelor Publice, citata de Agerpres.

BVB i-a premiat pe cei mai buni participanti de pe piata de capital din Romania in 2015

ACTUALIZARE 21:57 Constantinescu ASF): E nevoie de revizuirea legislatiei primare pentru piata de capital, cu instrumente flexibile si sigure Piata de capital din Romania are nevoie de o revizuire a legislatiei primare, cu instrumente flexibile si sigure, a declarat in aceasta seara prim-vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, Cornel Coca Constantinescu, potrivit Agerpres.

Anunt de la Wizz Air. Ce se va intampla pe aeroporturile din Romania

Jozsef Varadi, CEO al companiei aeriene low-cost Wizz Air, liderul pietei din Romania, spune ca intr-un interval de cinci ani transportatorul isi va dubla traficul de pasageri de pe aeroporturile romanesti,.

Anuntul facut de BCR, cea mai mare institutie de credit din Romania

BCR, cea mai mare institutie de credit din Romania in functie de active, vrea sa deschida cate 10 unitati pe an in urmatorii ani, astfel incat sa extinda reteaua de la cele 511 agentii existente,.

Anuntul facut de LIDL. Ce se va intampla cu magazinele din Romania

Grupul german Lidl, prezent pe piata locala cu aproape 200 de magazine de tip discount, va continua expansiunea din Romania si in acest an, insa oficialii companiei nu inainteaza cifre, afirmand ca.

Titeiul din Iran va fi prelucrat in Romania

Iranul este in grafic pentru majorarea productiei de titei cu 500. 000 de barili pe zi, dupa ridicarea sanctiunilor in aceasta luna, iar un milion de barili vor ajunge la rafinaria Petrotel din Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )