Libnet.ro
UNICEF

17:15

3.500 de copii din Romania studiaza arhitectura in anul scolar 2015-2016

România Liberă România Liberă,
3.500 de copii din Romania studiaza arhitectura in anul scolar 2015-2016

Case Ciripite este o campanie de strangere de fonduri aflata la a doua editie si dezvoltata de Asociatia De-a Arhitectura cu scopul de a sustine implementarea cursurilor de arhitectura in scolile de stat si private din Romania. De-a Arhitectura a invitat in acest proiect 16 dintre cei mai renumiti si premiati arhitecti din Romania pentru a crea case inedite de pasari. Casutele au fost licitate si sunt expuse pana pe 13 februarie 2016 in cadrul Galeriei Galateca. continuă pe România Liberă

225.000 de copii din Romania merg la culcare flamanzi

Peste jumatate dintre copiii romani 51%) traiesc sub spectrul saraciei, iar unii chiar in saracie extrema, care le limiteaza dreptul la crestere si dezvoltare fizica normala, arata World Vision Romania. Situatia este mult mai rea la sat, unde locuiesc 74% din copiii saraci ai Romaniei si unde saracia este citata ca principala cauza a abandonului scolar. Situatia copiilor din mediul rural este disperata, sustinea la finele anului trecut Philip Alston, raportorul special ONU pentru saracie extrema si excluziune sociala.

225.000 de copii din Romania merg la culcare flamanzi

Riscul de saracie pentru copiii de la tara este de trei ori mai mare decat pentru cei din mediul urban, iar situatia se inrautateste de la un an la altul.

Vor disparea plajele salbatice din Romania?

Unele dintre plajele cele mai frumoase si salbatice din Romania, cele din Sulina, Vadu, Corbu si Sfantu Gheorghe, s-ar putea schimba la fata de anul acesta, deoarece conducerea Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii RBDD) intentioneaza sa reglementeze activitatile economice care au loc in aceste zone.

Anuntul facut de BCR, cea mai mare institutie de credit din Romania

BCR, cea mai mare institutie de credit din Romania in functie de active, vrea sa deschida cate 10 unitati pe an in urmatorii ani, astfel incat sa extinda reteaua de la cele 511 agentii existente,.

Anuntul facut de LIDL. Ce se va intampla cu magazinele din Romania

Grupul german Lidl, prezent pe piata locala cu aproape 200 de magazine de tip discount, va continua expansiunea din Romania si in acest an, insa oficialii companiei nu inainteaza cifre, afirmand ca.

Premier Capital preia restaurantele McDonald 's din Romania

Compania Premier Capital va plati 65,33 milioane de dolari pentru preluarea operatiunilor locale ale grupului american McDonald 's, tranzactie care include toate cele 67 de restaurante McDonald 's din Romania, cele 19 cafenele McCafe si franciza locala a McDonald 's.

Premier Capital plateste 65 milioane de dolari pentru restaurantele McDonalds din Romania

Compania malteza Premier Capital va plati 65,33 milioane de dolari pentru preluarea operatiunilor locale ale grupului american McDonalds, tranzactie care include toate cele 67 de restaurante McDonalds din Romania, cele 19 cafenele.

Care este cea mai mare provocare pentru companiile straine din Romania

Cea mai mare provocare pentru companiile straine din Romania este schimbarea frecventa a legislatiei.

McDonalds a vandut operatiunile din Romania

Grupul american McDonalds a vandut weekendul trecut operatiunile din Romania catre un francizat din Malta Premier Capital.

Business Report: Epopeea creantei Libia: Instanta a taiat la jumatate pretentiile Fiscului fata de cel mai mare datornic din Romania; Negocierile au esuat. Gunoaiele nereciclate, aruncate in bratele lui Ciolos; Cifrele inseamna oameni: peste 1.100 dintre

Angajatii Renault din Algeria, trimisi in somaj tehnic din cauza frigului din Romania Echipele de montaj de la uzina Renault de la Oran Algeria) sunt in somaj tehnic. BCE ar putea reextinde in martie programul de relaxare cantitativa Mario Draghi, presedintele Bancii Centrale Europene BCE), a precizat vineri, la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )