Libnet.ro
UNICEF

17:15

BVB i-a premiat pe cei mai buni participanti de pe piata de capital din Romania in 2015

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB i-a premiat pe cei mai buni participanti de pe piata de capital din Romania in 2015

ACTUALIZARE 21:57 Constantinescu ASF): E nevoie de revizuirea legislatiei primare pentru piata de capital, cu instrumente flexibile si sigure Piata de capital din Romania are nevoie de o revizuire a legislatiei primare, cu instrumente flexibile si sigure, a declarat in aceasta seara prim-vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, Cornel Coca Constantinescu, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Mesajul unui preot din Vaslui: Cei mai buni profesori de religie pentru copii, tot parintii au ramas. Copilul, daca nu stie ce-i ascultarea de parinti, devine o fiara

Un preot din Vaslui ofera credinciosilor in fiecare zi cate o lectie de viata, incercand, spune el, sa-i incurajeze pe oameni sa gandeasca pozitiv, sa-si faca viata mai frumoasa.

Cei mai mari contribuabili la bugetul local pe anul 2015, premiati de catre Primaria Oradea. Ce sume s-au dus catre bugetul local

In cadrul galei Antreprenor pentru Oradea, Primaria Oradea a premiat cei mai mari contribuabili la bugetul local pe anul 2015. Evenimentul a avut loc in sala Traian Mosoiu. Au fost premiate primele zece companii care au platit cele mai mari sume la bugetul local in anul 2015, o companie care a realizat cea mai mare investitie in Oradea anul trecut, precum si trei firme si o fundatie care au sponsorizat diferite activitati in oras.

Vegetarienii sunt mai buni la pat decat barbatii care consuma carne, potrivit PETA VIDEO

Vegetarienii sunt mai buni la pat decat barbatii care consuma carne, conform reprezentantilor organizatiei pentru drepturile animalelor PETA, care a lansat recent un spot publicitar cu scene sexuale explicite prin intermediul caruia promoveaza beneficiile vegetarianisului in plan sexual.

Unul dintre cei mai mari producatori de avioane a fost lichidat

Antonov, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de avioane, a fost lichidat de catre autoritatile ucrainene. Guvernul ucrainean a lichidat producatorul de avioane Antonov, toate activele companiei urmand fiind deja trasnferate catre grupulUkroboronrpom. Miscarea era unaasteptata de catre expertii in domeniu, zvonurile in legatura cu acest lucru incepand sa apara inca din luna septembrie a [].

Michael Douglas: Eu si tata am devenit mai buni datorita problemelor de sanatate

Kirk si Michael Douglas au trecut prin cea mai grea perioada a vietilor lor, atunci cand s-au luptat, pe rand, fie cu un infarct, fie cu cancerul.

Cum arata salariile pilotilor din Formula 1. Sebastian Vettel primeste cei mai multi bani

Pilotul german Sebastian Vettel incaseaza din partea Scuderiei cel mai mare salariu din Formula 1 in anul 2016.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )