Libnet.ro
UNICEF

10:30

Toader, despre amnistie si gratiere: Ultima solutie de indreptare a unor abuzuri

B1 B1,
Toader, despre amnistie si gratiere: Ultima solutie de indreptare a unor abuzuri

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca va exista o singura Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, documentul aflandu-se deja in lucru la. continuă pe B1

Tudorel Toader, o noua declaratie despre amnistie si gratiere: Ultima solutie de indreptare a unor abuzuri

Tudorel Toader a declarat, luni dimineata, ca atat Codul Penal cat si Codul de Procedura Penala vor fi modificate, cel mai probabil, printr-o singura ordonanta de urgenta. De asemenea, el a recunoscut ca amnistia si gratierea sunt pe masa Guvernului,.

TUDOREL TOADER: Amnistia si gratierea, ultima solutie de indreptare a unor abuzuri

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat astazi, ca amnistia si gratierea ar putea fi ultima solutie pentru corectarea unor abuzuri, el explicand insa ca, daca vor exista alte optiuni, vor fi aplicate acelea.

Adrian Severin, condamnat la inchisoare pentru luare de mita, despre amnistie si gratiere: E absolut necesara.Haideti sa ne impacam, nu mai putem face diferente

Fostul europarlamentar PSD Adrian Severin, condamnat la patru ani de inchisoare pentru trafic de influenta si luare de mita, a vorbit vineri despre proiectul pentru amnistie si gratiere, spunand ca este absolut necesar pentru Romania si pentru revenirea la o atmosfera calma. Acesta a explicat ca, desi nu il intereseaza, ar fi foarte bine sa se traga linie si toata lumea sa se impace.

Ministrul Justitiei: S-a agreat ideea ca amnistia si gratierea sa fie ultima solutie de indreptare a respectivelor abuzuri

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni ca la Consiliul National al PSD s-a agreat ideea ca amnistia si gratierea sa fie ultima solutie de indreptare a abuzurilor din justitie. Dupa cele.

Adrian Severin, fost condamnat penal, despre amnistie si gratiere: Absolut necesare pentru linistirea spiritelor / Sigur ca unii sunt vinovati, au facut lucruri rele, altii stim ca sunt nevinovati

Fostul europarlamentar Adrian Severin, condamnat pentru luare de mita si trafic de influenta, sustine ca amnistia si gratierea sunt necesare pentru linistirea spiritelor in societatea romaneasca si pentru revenirea la o atmosfera calma, transmite Agerpres.

Tudorel Toader: S-a agreat ca amnistia si gratierea sa fie ultima solutie AUDIO

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni dimineata, ca amnistia si gratierea reprezinta, la acest moment, ultima solutie de indreptare a unor abuzuri, deoarece exista si alte metode legislative care pot fi adoptate. El a mai precizat ca se lucreaza la o singura ordonanta de urgenta care va avea doua puncte: Codul Penal si Codul de Procedura Penala.

Tudorel Toader: S-a agreat ideea ca amnistia, gratierea sa fie ultima solutie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni dimineata ca solutia amistiei si gratierii reprezinta, la acest moment, ultima solutie de indreptare a unor abuzuri, deoarece exista si alte metode legislative care pot fi adoptate, transmite Mediafax.

Tudorel Toader: Amnistia si gratierea ar fi ultima solutie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni dimineata ca solutia amnistiei si gratierii reprezinta, la acest moment, ultima solutie de indreptare a unor abuzuri, deoarece exista si alte metode legislative care pot fi adoptate, transmite Mediafax.

Tudorel Toader: S-a agreat ca amnistia si gratierea sa fie ultima solutie

Ministrul Justitiei a declarat, luni dimineata, ca amnistia si gratierea reprezinta, la acest moment, ultima solutie de indreptare a unor abuzuri, deoarece exista si alte metode legislative care pot fi adoptate.

Ministrul Justitiei, noi precizari despre amnistie si gratiere

Update:Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit cu noi precizari despreOUG pe amnistie si gratiere. Toader a prcizat ca nu vrea ca afirmatiile sale sa fie scoase din context si sa rezulte altceva.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )