Libnet.ro
UNICEF

23:30

Toata lumea credea ca Gigi Becali este un tata sever. Imaginile care dovedesc CONTRARIUL. Cum a fost filmata fiica mijlocie a patronului Stelei (FOTO)

B1 B1,
Toata lumea credea ca Gigi Becali este un tata sever. Imaginile care dovedesc CONTRARIUL. Cum a fost filmata fiica mijlocie a patronului Stelei (FOTO)

Gigi Becali este un tata extrem de mandru de fetele sale. Acesta are trei fete cuminti, care il asculta si reusesc mereu sa-l faca mandru. Daca toata lumea credea ca patronul Stelei. continuă pe B1

Tot ce am vand. Gigi Becali DA LOVITURA. Ce se intampla cu Steaua

Gigi Becali a uimit pe toata lumea cu decizia sa. Acesta spune ca vrea sa-si simplifice viata si a gasit si cel mai bun mod in acest fel. Latifundiarul vrea sa renunte la toate afacerile sala si icir.

Gigi Becali se viseaza din nou presedinte de partid. Care este doctrina pe care vrea s-o implementeze latifundiarul

Dupa ce a preluat de la Viorel Lis, la inceputul anilor 2000, Partidul Noua Generatie, pe listele caruia a candidat la alegerile prezidentiale din 2004 si 2009, Gigi Becali se viseaza din nou sef al unei formatiuni politice, desi la iesirea din inchisoare spunea cu totul altceva.

Gigi Becali vrea sa infiinteze un partid nationalist ortodox: in Parlament vor fi oameni de buna-credinta, nu toti tractoristii. Avem acum un tractorist smecheras care se numeste Dragnea (VIDEO)

S-a retras din politica, dar se pare ca nu poate sta deoparte. Gigi Becali se gandeste sa revina cu un partid nationalist ortodox. Dar mai intai, latifundiarul din Pipera se gandeste sa se.

Politicianul roman, desenat de Mihai Eminescu acum 140 de ani: Toata lumea sa peara, numai Manea sa traiasca

Incercand sa explice de ce poporul roman a fost totdeauna dezbinat inlauntru, dezbinat in politica sa, tata cu vecinii, Mihai Eminescu face o teorie filosofica a Istoriei, intr-un articol publicat in ziarul Timpul. El sustine ca istoria dinlauntru a popoarelor este o lupta intre ideea statului si individualism.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )