Libnet.ro
UNICEF

19:30

Crime si stafii? Cele mai infricosatoare imagini din Google Street View [FOTO]

Playtech Playtech,
Crime si stafii? Cele mai infricosatoare imagini din Google Street View [FOTO]

Platforma Street View de la Google, integrata in hartile Google Maps, este cel mai bun mod de a explora locurile in care vrei sa ajungi, inainte sa ajungi acolo. Totusi, pe langa Turnul Eiffel, piramidele din Giza sau, de ce nu, locuinta utilizatorilor, pe Street View exista si cateva destinatii infricosatoare. Cei de la Mashableau [] Crime si stafii? Cele mai infricosatoare imagini din Google Street View [FOTO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

FOTOGALERIE Cele mai frumoase imagini de la finala Ligii Campionilor

Barcelona si Juventus au oferit o finala frumoasa de Champions League, spectacol fiiind atat pe teren, cat si in tribune. Catalanii s-au impus cu 3-1, reusind astfel sa castige trofeul cu numarul cinci din istorie. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu cele mai interesante momentele ale disputei de la Berlin.

Care sunt noile strategii ale infractorilor cibernetici si cum ne putem feri de ele? Liviu Arsene, Senior eThreat Analyst la Bitdefender, vorbeste despre cele mai noi tendinte din domeniul atacurilor informatice, miercuri de la ora 13.00

Infractorii cibernetici isi schimba constant modul de operare, in asa fel incat sa poata fi extrem de eficienti intr-un timp cat mai scurt. Daca in trecut, atacurile informatice vizau un numar mare de tinte, astazi infractorii isi aleg victimele cu mai multa atentie. Despre noile abordari ale atacurilor informatice, despre cum reusesc infractorii sa obtina bani intr-un mod extrem de rapid si despre modalitatile prin care putem evita astfel de amenintari vorbeste Liviu Arsene, Senior eThreat Analyst la Bitdefender, miercuri, de la ora 13.

Care sunt noile strategii ale infractorilor cibernetici si cum ne putem feri de ele? Liviu Arsene, Senior eThreat Analyst la Bitdefender, a discutat despre cele mai noi tendinte din domeniul atacurilor informatice

Infractorii cibernetici isi schimba constant modul de operare, in asa fel incat sa poata fi extrem de eficienti intr-un timp cat mai scurt. Daca in trecut, atacurile informatice vizau un numar mare de tinte, astazi infractorii isi aleg victimele cu mai multa atentie. Despre noile abordari ale atacurilor informatice, despre cum reusesc infractorii sa obtina bani intr-un mod extrem de rapid si despre modalitatile prin care putem evita astfel de amenintari a discutat Liviu Arsene, Senior eThreat Analyst la Bitdefender.

Cele mai ciudate constructii din lume

Cele mai ciudate constructii din lume. Cladirile ciudate nu mai sunt o noutate, deoarece tot mai multi arhitecti se intrec in depasirea limitelor pentru a crea constructii tot mai interesante, mai ciudate sau mai atipice, de multe ori acestea oferind imaginea unor constructii inspirate din filmele SF.

Cele mai frumoase drumuri din Romania

Calitatea soselelor din Romania lasa de multe ori de dorit, insa frumusetea peisajelor pe care le dezvaluie drumurile din tara noastra este de necontestat. Este si concluzia unui clasament international care plaseaza Transfagarasanul in topul celor mai frumoase drumuri din lume. Adevarul. ro va prezinta si alte drumuri din Romania care pot concura fara probleme in topurile internationale.

Cele mai grele momente din viata unui barbat

Dintotdeauna barbatii au fost considerati sexul tare, luptatorii neinfricati, cuceritorii planetei si lista poate continua. Cu toate acestea exista o multime de momente grele care ii fac pe barbati sa-si doreasca fie.

Cele mai mari victorii din istoria sportului romanesc

Fie ca vorbim de Ilie Nastase, Nadia Comaneci, Elisabeta Lipa, Ivan Patzaichin, Iosif Sirbu, Iolanda Balas, Gabriela Szabo sau de echipa de fotbal Steaua Bucuresti, ce au in comun toti acesti sportivi este ca.

Imagini inedite cu unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din Romania

Imagini inedite cu unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din Romania si locotenetii sai. Nutu Camataru a fost surprins pe plaja la Mamaia, alaturi de sotia sa,cu care s-a casatorit in inchisoare. Nutu.

Cele mai bune laptopuri pentru jocuri: Calea rapida catre performante de top

Cele mai bune laptopuri pentru jocurisunt capabile de performante remarcabile, indiferent de cerinte, iar gama larga de preturi la face accesibile tuturor. Cand vine vorba de gaming, lumea este extrem de divizata. Indiferent de preferinte, consola este cea mai simpla solutie, fiind mai mult decat suficienta pentru utilizatorul de rand. Foarte multi utilizatori, insa, prefera [] Cele mai bune laptopuri pentru jocuri: Calea rapida catre performante de top Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tony Awards 2015! Cele mai bine imbracate vedete de pe covorul rosu!

De la Jennifer Lopez sau Amanda Seyfried si pana la Helen Mirren ori Joan Smalls, iata care au fost cele mai bine imbracate vedete pe covorul rosu al galei Tony Awards 2015! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )