Libnet.ro
UNICEF

15:45

Top 10: Cel mai vandut model auto in fiecare tara din regiune

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10: Cel mai vandut model auto in fiecare tara din regiune

Cel mai vandut autoturism in 2013 in tarile din regiune a fost masina nationala sau din tara vecina, un exemplu este Fiat 500L fabricat in Serbia care este si cel mai vandut model pe piata respectiva, la fel este si Dacia in Romania sau Skoda in Cehia. continuă pe Wall-Street Ro

Top 5 cel mai penibil moment al anului 2013

Mihai Gadea a prezentat luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, un top cinci al celor mai penibile momente din anul in curs. Astfel, o prima propunere este presedintele Traian Basescu la perdeluta, pe 23.

TOP 10: cele mai bune virale video din industria aeriana in 2013

Operatorul aerian Turkish Airlines a avut anul acesta cele mai vizionate reclame din industria aeriana, care au devenit virale pe YouTube cu peste 100 de milioane de afisari si au urcat pe primele doua locuri in top 10, avand ca actori pe jucatorul.

Top 10 accesorii pentru un iPhone multilateral dezvoltat

Daca tot se ingramadesc in continuare diverse companii sa produca mii de periferice pentru iPhone, a venit momentul pentru un top 10 accesorii iPhone. Folosesc un iPhone din noiembrie 2007, de la prima generatie. Desi nu ma mai mandresc cu acest lucru cum o faceam pe vremuri, in parte din cauza faptului ca exista multe alte telefoane la fel de performante pe piata, un lucru nu s-a schimbat: numarul de accesorii pentru iDevice-uri este net superior concurentei. Un studiu recent [].

Cel mai mare operator telecom din lume va distribui iPhone din ianuarie, dupa 6 ani de negocieri

Apple a ajuns la un acord cu China Mobile dupa sase ani de negocieri, cel mai mare operator telecom din lume dupa numarul de clienti urmand sa distribuie, din luna ianuarie, modelele iPhone in reteaua proprie de magazine.

Cel mai mare operator telecom din lume va distribui iPhone

Apple a ajuns la un acord cu China Mobile dupa sase ani de negocieri, cel mai mare operator telecom din lume dupa numarul de clienti urmand sa distribuie, din luna ianuarie, modelele iPhone in reteaua proprie de magazine, transmite Bloomberg, scrie.

Justin Timberlake, ales drept cel mai elegant barbat al anului

Actorul american Justin Timberlake a fost ales drept cel mai elegant barbat al anului, intr-un top alcatuit de editorii revistei GQ. Artistul, care a fost inclus si in topul Barbatii anului 2013 al.

Cel mai puternic om din lume recunoaste: Cred ca aproape am murit de cel putin 15 ori in camera asta

Barack Obama a refuzat vineri sa dea crezare faptului ca 2013 a fost cel mai rau an pe care l-a cunoscut de la preluarea functiei in ianuarie 2009, in pofida esecurilor in politica externa si a problemelor crea.

Nicolae Voiculet, cel mai mare naist al lumii. Ascultati aici doua melodii ale artistului

Cel mai mare naist al lumii, Nicolae Voiculet, si-a incantat publicul, marti, cantand doua melodii, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, acolo unde a fost invitat. Voiculet a cantat cea de-a doua.

Cel mai mare naist al lumii, ofertat sa intre in politica. Ce decizie a luat Nicolae Voiculet

Cel mai mare naist al lumii, Nicolae Voiculet, a declarat, marti, ca a fost ofertat sa intre in politica, insa a preferat sa ramana la politica lui, muzica. Am si in momentul acesta foarte multe oferte.

Romania va deveni cel mai mare exportator de seminte de floarea soarelui in sezonul 2013-14 - Oil World

Romania va deveni cel mai mare exportator de seminte de floarea soarelui in sezonul 2013-14, pe fondul unei productii mai mari si a lipsei de tarife sau cote privind livrarile, afirma Oil World, preluata de Business Week.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )