Libnet.ro
UNICEF

07:00

Top 10 cele mai bune seriale de actiune pe care trebuie neaparat sa le vezi

B1 B1,
Top 10 cele mai bune seriale de actiune pe care trebuie neaparat sa le vezi

Odata cu avansarea tehnologiilor, atat in ceea ce priveste filmarea scenelor de actiune, cat si a televizoarelor, am inceput sa vedem din ce in ce mai multe serialede actiune. Popularitatea. continuă pe B1

Top 10 Cele Mai Frumoase Destinatii pentru Luna de Miere in 2020

Pentru tinerii casatoriti, luna de miere ar trebui sa fie al doilea cel mai memorabil eveniment din viata lor, primul fiind, desigur, nunta. Alegerea destinatiei in care sa petreci luna de miere este foarte.

Zece dintre cele mai bune filme japoneze de animatie ale tuturor timpurilor

Va prezentam o colectie de zece filme animate produse in Japonia, asa-zisele anime. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii propriile filme de acest gen pe care le-ati vizionat.

Digi 24: Victor Costache, declaratie controversata despre ingrijiri medicale mai bune pentru cei saraci: La oameni e ca la masini VIDEO

Pacientii care au bani vor primi ingrijiri medicale mai bune decat cei saraci, a recunoscut Victor Costache, ministrul interimar al Sanatatii. La om e ca la masini, a declarat acesta, la Realitatea PLUS. Mai clar: toti soferii isi fac RCA, doar cei care isi permit platesc si CASCO.

Top 10 miliardari: cum si-au facut banii cei mai bogati tineri din lume

In ultimul deceniu, miliardarii la nivel global au devenit din ce in ce mai tineri, iar domeniile in care activeaza sunt dintre cele mai diverse. Din acest motiv, merita avut in vedere un top.

VIDEO Jamaicanul care a demitizat cele mai mari 10 minciuni despre Romania: Ascultati-l pe David Cameron, care-i lauda pe romani ca sunt muncitori

Un canal de vlogging strain a facut pe Youtube un top al celor mai mari 10 minciuni spuse despre Romania si a incercat sa le demonteze.

Raluca Turcan: Romania a avut 3 luni mai bune decat ultimii 3 ani de PSD la un loc

Cele trei luni in care a guvernat PNL au fost mai bune decat ultimii trei ani de PSD la un loc, pentru ca a fost administrata incomparabil mai bine, a afirmat vicepremierul interimar Raluca.

HOROSCOP. Cele mai inselatoare zodii. Sunt parsive si nu te poti baza niciodata pe ele

Ai mare grija pe cine alegi sa ai in jurul tau. Exista trei zodii care te-ar putea insela oricand. Nu trebuie sa ai niciodata incredere in ele.

Antena 1 si Kanal D, cele mai tari emisiuni pe YouTube. Cifrele sunt uriase

Televiziunea traditionala nu mai atrage la fel de multi privitori ca in urma cu cativa ani, dar emisiunile Antena 1 si Kanal D fac bani din YouTube. Indiferent care sunt emisiunile tale preferate de la TV, nu trebuie sa astepti mult pana cand apar pe YouTube, integral sau impartite pe bucati. Streamingul online a devenit .

Topul judetelor cu cele mai multe defrisari ilegale, facut de Costel Alexe, propus pentru un nou mandat la Mediu

Cele mai mari hotii care au avut loc in ultimii doi ani in domeniul padurilor au fost in judetele Maramures, Bistrita-Nasaud si Sibiu, iar dupa alegeri, indiferent cine va forma Guvernul, trebuie facuti pasi importanti pentru a rezolva aceasta problema, a declarat luni ministrul propus al Mediului, Costel Alexe, la audierea in Comisiile de specialitate ale Parlamentului.

Cele mai populare emisiuni pe Youtube: singurele show-uri din Romania care au depasit miliardul de vizualizari

Antena 1 este televiziunea care detine doua dintre cele mai urmarite emisiuni pe Youtube, in Romania, cu peste un miliard de vizualizari.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )