Libnet.ro
UNICEF

09:31

TOP 10: companiile cu cei mai multi angajati din Romania. Cum si-au schimbat echipele in 2016

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 10: companiile cu cei mai multi angajati din Romania. Cum si-au schimbat echipele in 2016

Cresterea consumului inregistrata la nivel national se reflecta puternic in activitatea marilor retaileri de bunuri de larg consum, care fac schimbari importante in echipe intr-un timp foarte scurt. Astfel, topul celor mai mari companii din Romania,. continuă pe Wall-Street Ro

Cei mai batrani oameni din lume. Pana la ce varsta e capabil sa reziste organismul uman

Un indonezian in viata are varsta de 145 de ani, actele sale de nastere fiind recunoscute de catre autoritati. Totusi, cel mai batran om de pe Pamant, conform Guinness Book, este Jeanne Calment, din Franta, care a trait 122 de ani.

China are mai multi miliardari in dolari decat Statele Unite

China are mai multi miliardari decat Statele Unite, iar diferenta a crescut fata de anul trecut, potrivit unui top anual publicat de compania de publishing Hurun din Shanghai, comparat deseori cu topul Forbes din SUA, relateaza BBC.

Cei mai buni papanasi brasoveni

Multi cred ca papanasii se fac greu. E adevarat ca secretul sta in aluat si conteaza mult cum il prepari. Dar acesta nu este un motiv sa renunti. Asa ca urmeazam intocmai reteta Mariei Cristea Soimu din cartea Dulciuri de casa de ieri si de azi si vei afla cum sa prepari cei mai buni.

Iurie Chirinciuc: Cei mai multi rusi sunt niste lenesi si betivi

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc, a scris pe blogul sau miercuri, 12 octombrie, despre pericolul apropierii de Rusia, in cazul in care va fi ales presedinte al tarii Igor Dodon. Totodata, acesta a subliniat faptul ca moldovenii ar fi foarte harnici, in timp ce rusii, lenesi si betivi.

Tot mai multi oameni renunta sa mai bea dimineata SUC DE PORTOCALE! Motivul pentru care DEVINE ISTORIE la micul dejun

Tot mai multi oameni renunta sa mai bea suc de portocale la micul dejun deoarece din punct de vedere nutritional, sucul de portocale se aseamana foarte mult cu orice suc acidulat din comert sau orice bautura cu.

Clotilde Armand dezvaluie ca mai multi ministri si secretari de stat vor candida la alegerile parlamentare pe listele USR

Clotilde Armand, consilier local al partidului Uniunea Salvati Romania USR) la sectorul 1 Bucuresti, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca mai multi ministri si secretari de stat din actualul Guvern vor candida la alegerile parlamentare pe listele USR.

Marturia instructorului care a sarit din avion cu cateva secunde inaintea parasutistului mort la Cluj: Era unul dintre cei mai buni

Doru Baciu, presedintele Asociatiei Club Sportiv Skydive Transilvania, instructor de parasutism, spune ca Vlad Lupas i-a fost elev si prieten, ca era unul dintre cei mai buni parasutisti de la club.

FOTO. Iarna si-a facut aparitia in mai multe zone din tara. Trasnfagarasanul a fost inchis, din cauza zapezii. Drumarii intervin cu utilaje de deszapezire

Traficul rutier se desfasoara, joi dimineata, in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetul Harghita, cat si in Sibiu. Astfel, pe drumul national DN) 13 B in Pasul Bucin, pe DN 12 C, in zona Lacu Rosu, pe DN 12 A, si pe DN 15 Toplita-Borsec, drumarii intervin cu utilajele de deszapezire.

FOTO. Iarna si-a facut aparitia in mai multe zone din tara. Transfagarasanul a fost inchis, din cauza zapezii. Drumarii intervin cu utilaje de deszapezire

Traficul rutier se desfasoara, joi dimineata, in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetul Harghita, cat si in Sibiu. Astfel, pe drumul national DN) 13 B in Pasul Bucin, pe DN 12 C, in zona Lacu Rosu, pe DN 12 A, si pe DN 15 Toplita-Borsec, drumarii intervin cu utilajele de deszapezire.

George Becali anunta ca va construi cel mai mare spital din Romania, in valoare de 100 de milioane de euro

Omul de afaceri George Becali anunta construirea celui mai mare spital din Romania. Investitia, care se ridica la 100 de milioane de euro, va fi suportata in totalitate de acesta, dupa cum sustine chiar el.

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )