Libnet.ro
UNICEF

17:15

George Becali anunta ca va construi cel mai mare spital din Romania, in valoare de 100 de milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
George Becali anunta ca va construi cel mai mare spital din Romania, in valoare de 100 de milioane de euro

Omul de afaceri George Becali anunta construirea celui mai mare spital din Romania. Investitia, care se ridica la 100 de milioane de euro, va fi suportata in totalitate de acesta, dupa cum sustine chiar el. continuă pe Ziarul Bursa

George Becali anunta ca va construi cel mai mare spital din Romania, in valoare de 100 de milioane de euro

Omul de afaceri George Becali anunta construirea celui mai mare spital din Romania. Investitia, care se ridica la 100 de milioane de euro, va fi suportata in totalitate de acesta, dupa cum sustine chiar el.

Gigi Becali le da peste nas politicienilor: Voi construi cel mai mare spital

Patronul ros-albastrilor, George Becali, planuieste sa le dea peste nas celor din clasa politica si sa construiasca cel mai mare spital din Romania, potrivit stiripesurse. ro. Vreau sa.

George Becali anunta ca va construi cel mai mare spital din Romania, in valoare de 100 de milioane de euro

Omul de afaceri George Becali anunta construirea celui mai mare spital din Romania. Investitia, care se ridica la 100 de milioane de euro, va fi suportata in totalitate de acesta, dupa cum sustine.

Cel mai mare producator roman de software a investit intr-un laborator IT de ultima generatie la UBB. Va crea doua cercuri studentesti

UBB si Bitdefender, cel mai mare producator roman de software, au inaugurat miercuri, 12 octombrie, un laborator de informatica destinat studentilor Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Bitdefender e cel care a investit si amenajat laboratorul cu circa 15. 000 de euro.

Comedii din Coreea de Nord, proiectate in Romania. Cel mai mare festival european al filmului de comedie

Festivalul International de Film Comedy Cluj, cea mai importanta manifestare europeana dedicata acestor pelicule, incepe peste o saptamana si va umple de buna dispozitie sali de cinema si teatru pana pe 30 octombrie.

Primarul Gabriela Firea a dezvaluit cel mai mare secret al sau: Nu a fost nici un motiv de jena

Prezenta la inugurarea unei clinici de fertilizare in vitro, Gabriela Firea a vorbit deschis despre aceasta procedura, recunoscand ca si ea a fost nevoita sa o faca pentru a-i darui primul copil lui.

Productia de petrol a OPEC, la cel mai mare nivel din ultimii opt ani

Productia de petrol a OPEC a crescut luna trecuta la cel mai ridicat nivel de dupa 2008, iar organizatia a marit estimarea referitoare la livrarile statelor din afara sa, scrie Reuters, preluata de news. ro.

Decizie neasteptata a celui mai mare sprinter din lume. Anuntul facut cu doar o zi in urma a cazut ca un fulger

Usain Bolt, cel mai mare sprinter din lume, si-a anuntat retragerea din lumea sportului. Atletul jamaican a declarat ca va alerga pentru ultima oara la Campionatele Mondiale din 2017 .

O noua runda de negocieri a avut loc la ASF, dar transportatorii nu sunt inca multumiti. Tarif RCA mai mare decat cel promis

Autoritatea de Supraveghere Financiara incearca sa obtina un pret cat mai mare in favoarea societatilor de asigurari, peste intelegerea facuta in timpul protestelor de luna trecuta.

Volkswagen a inregistrat cea mai mare crestere a vanzarilor din ultimii doi ani si jumatate

Vanzarile grupului german Volkswagen VW) au crescut cu 7,1% in septembrie, cel mai important avans lunar din aprilie 2014, informeaza Bloomberg si Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )