Libnet.ro
UNICEF

08:15

TOP 10 concepte de masini prezentate la Salonul Auto de la Paris 2016

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 10 concepte de masini prezentate la Salonul Auto de la Paris 2016

Modele impresionante de concepte de masini au putut fi admirate si anul acesta la Salonul Auto de la Paris, chiar daca nu in numar la fel de mare precum in alti ani, intrucat au lipsit cateva marci auto de prestigiu: Bentley, Lamborghini, Ford, Volvo,. continuă pe Wall-Street Ro

Bolidul Renault Trezor a venit din viitor: detalii despre modelele indraznete si conceptele futuriste, prezentate la Salonul Auto de la Paris FOTO VIDEO

Producatorul francez Renault a prezentat, in cadrul Salonului Auto de la Paris, un concept revolutionar, la care a eliminat clasicele portiere, intrega parte frontala fiind rabatabila.

GALERIE FOTO: Fetele, cochetele, de la Salonul Auto de la Paris 2016

Combinatia de cai putere cu hostesse sarmante este, deja, o reteta castigatoare, testata si rastestanta la toatele saloanele auto. Prin urmare, Mondialul Automobilului 2016 de la Paris nu putea face exceptie. De la Kia, Citroen si SsangYong, la Maserati si Skoda, aproape toti constructorii prezenti in halele de la Portes de Versailles au ales sa reprezentante ale sexului frumos sa le pazeasca premierele.

Top 10 intrebari de la examenul auto. Ati mai lua permisul daca ati da astazi testul?

Testul auto a devenit, in ultiii ani, din ce in ce mai greu pentru romanii care vor sa devina soferi. Va prezentam 10 intrebari mai putin intalnite la acest examen. Testul consta intr-un chestionar cu 26 de intrebari grila cu variante multiple de raspuns Pentru a promova acest examen trebuie sa acumulati minim 22 din cele 26 de puncte.

Paris 2016: in sfarsit, SUV-ul full-size Skoda Kodiaq a vazut rampa de lansare

2016 a fost si este anul ursului pentru constructorul ceh de sub aripa Volkswagen. in martie, la Salonul Auto de la Geneva a atras toate privirile cu Vision S, conceptul primului sau SUV de clasa mare. Apoi, prin aprilie, Skoda a confirmat numele Kodiaq, iar, in iunie, a dat publicitatii primele informatii oficiale. Acum, in cadrul Mondialului Auto de la Paris, impunatorul SUV cu sapte locuri defileaza pe podiumul de lansarare, iar primele masini vor ajunge in showroom-uri incepand cu februarie 2017.

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )