Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 momente esentiale pe Internet: de la primul site la miliardul Facebook

Adevărul Adevărul,
Top 10 momente esentiale pe Internet: de la primul site la miliardul Facebook

E posibil sa nu stii cine si cand a inventat World Wide Web, dar cu siguranta vei vrea sa il sarbatoresti pentru ca ti-a schimbat viata. Internetul are o istorie densa, insa exista cateva momente notabile de la aparitia sa care iti fac viata mai usoara. continuă pe Adevărul

US Open: trei fete din Top 10 isi fac bagajele. Serena merge mai departe

Trei jucatoare din Top 10 WTA au pierdut inca din primul tur al US Open, la fel cum a facut-o si unul dintre finalistii de anul trecut.

Business Report: Top 10 firme care nu au platit pentru pamantul folosit de la stat; Criza migrantilor si banii din spatele ei; Romania vs noua criza - la bal sau la spital?

Majorarea datoriei publice - asul din maneca al bancilor centrale. Intr-un discurs tinut in fata Congresului american in data. Inaugurat de Tariceanu, noul pod de la Agigea este inchis. In ziua in care fostul ministru al Transporturilor Ioan Rus inaugura.

Top 10 bancuri despre coruptie. De ce nu fug maimutele din fata procurorilor DNA si care este cel mai potrivit cadou pentru un vames de ziua lui

Ironia a reprezentat dintotdeuana o modalitate de a taxa faptele de coruptie. Politicienii, magistratii si functionarii publici au fost mereu tinta unor bancuri care fac deliciul cititorilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )