Libnet.ro
UNICEF

17:45

Top 15 cele mai inedite vaze pentru casa ta!

ADPM ADPM,
Top 15 cele mai inedite vaze pentru casa ta!

In mod obisnuit, vazele sunt privite ca piese decorative pe care le umplem cu flori si le pozitionam pe masa. Si totusi, vazele reprezinta mult mai mult decat un simplu suport pentru flori si pot fi folosite simple, ca elemente de decor fara alte artificii. Se gasesc in diferite dimensiuni, forme si culori, iar in ultima vreme au devenit din ce in ce mai cautate vazele care se amplaseaza pe podea si sunt privite ca o piesa de mobilier. Continue reading . continuă pe ADPM

Top 10 cele mai bune alimente pentru copilul tau

O alimentatie sanatoasa este vitala pentru copii ca sa dezvolte minti si trupuri sanatoase. Daca un copil invata de mic sa prefere alimente sanatoase, va avea obiceiuri sanatoase care il vor urma toata viata,.

Ministerul Afacerilor Externe: Romania este unul dintre cele mai rapide state membre UE in ceea ce priveste solutionarea procedurilor de infringement

Numarul actiunilor declansate de Comisia Europeana impotriva Romaniei a inregistrat o scadere, tara noastra situandu-se sub media statelor membre UE de 30 de proceduri in curs, se arata intr-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe. Potrivit datelor Comisiei Europene, Romania inregistreaza 25 de cazuri de proceduri de infringement. De asemenea, Romania este unul dintre cele mai rapide state membre UE in ceea ce priveste solutionarea disputelor, cu o medie de aproximativ 19,1 luni/caz, cu opt luni mai putin decat media statelor membre UE, care este de 27 de luni/caz.

Pantofi office - cele mai frumoase modele pentru 2013

Pantofii office trebuie sa aiba doua mari calitati: sa arate impecabil si sa fie foarte comozi, deoarece trebuie sa stai peste opt ore incaltata cu ei. Pantofii Dasha. ro, magazin online de incaltaminte, genti si accesorii de dama, indeplinesc aceste doua criterii, oferindu-ti o gama larga de modele frumoase, la preturi accesibile.

Rezultate BAC 2013 Top 5 orase cu cele mai multe medii de 10 la bacalaureat. Care este cel mai bun liceu din tara

Rezultatele de la Bacalaureat 2013 au inregistrat doua premiere, de la introducerea camerelor de supraveghere in salile de examen si pana acum: avem un numar record de absolventi de liceu care au trecut BAC-ul cu medii de 10, iar promovabilitatea a crescut cu peste 11 puncte procentuale fata de anul trecut, fiind la nivel national de 55,4%. Cele mai multe medii maxime la BAC 2013 au fost obtinute de elevii din Iasi, oras urmat in acest top de Buzau. Vezi in articol liceele pe care le-au absolvit elevii cu 10 pe linie la examenele din acest an.

TOP: cele mai tari destinatii de safari din lume

Vacantele nu mai inseamna de mult doar timp petrecut in hoteluri si la piscine, din ce in ce mai multi turisti fiind dornici de aventura. Pentru cei care vor sa vada privelisti unice si intre in lumea salbatica Wall-Street. ro prezinta cele mai tari.

BAC 2013 Colegiul National Gheorghe Titeica din Drobeta Turnu Severin are cele mai bune rezultate

Rezultatele la bacalaureat de anul acesta da peste cap clasamentul celor mai bune licee din Drobeta Turnu Severin. Este prima data cand Colegiul National Traian este depasit ca medie de promovabilitate la bacalaureat de Liceul Teoretic Traian Lalescu din Orsova. Totusi la Colegiul National Traian s-au obtinut singurele 2 medii de 10 la examenul de bacalaureat.

A doua zi de inscriere la liceu: Lic. Gheorghe Lazar sau Sfantul Sava, cele mai cautate de elevii bucuresteni

Este a doua zi de inscriere la liceu pentru elevii care vor sa invete in Capitala. Profesorii, dar si elevii sustin ca subiectele din acest an au fost mai simple, motiv pentru care si concurenta este mult mai.

Utile: Ce medici ne ajuta sa slabim? iata cele mai utile adrese; Dieta cu iaurt va scapa de trei kilograme in cinci zile, scade colesterolul si previne balonarea; Ingredientul minune care prelungeste viata

Berea tine la distanta unele dintre cele mai grave si raspandite afectiuni. Circultia sangelui este imbunatatita, iar vasele de sange devin mai flexibile in doar cateva ore de la consumarea a doua treimi dintr-o halba de bere. In afara religiei. Ce poate face tamaia pentru corpul tau. Tamaia are urmatoarele proprietati terapeutice: expectorante, antiiflamatoare, diuretice, sedative; antiseptice, antimicrobiene, astringente.

Televiziunea lui Oprah Winfrey a ajuns la cele mai mari audiente de la lansarea din 2011

Oprah Winfrey Network OWN), reteaua de televiziune detinuta de vedeta americana Oprah Winfrey si Discovery Communications, a inregistrat in trimestrul al doilea din 2013 cele mai mari audiente de la lansarea sa, in ianuarie 2011, scrie Mediafax .

Cum arata cele mai rapide SUV-uri de pe piata romaneasca

Cele mai rapide zece SUV-uri de pe piata romaneasca accelereaza pana la 100 km/h intre 4,5 secunde si 5,8 secunde, au motorizari pe benzina dar si diesel, iar preturile variaza de la 53. 000 de euro la 275. 000 euro cu TVA.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2239 seconds )