Libnet.ro
UNICEF

13:45

Top 20 cele mai amuzante bancuri seci romanesti. Stiati ce face un melc atunci cand il macina ganduri de sinucidere?

Adevărul Adevărul,
Top 20 cele mai amuzante bancuri seci romanesti. Stiati ce face un melc atunci cand il macina ganduri de sinucidere?

Mai putin gustate de unii, adorate de altii, bancurile seci devin cel mai frecvent clasice reusesc sa concentreze morala in doar cateva fraze, usor de retinut. continuă pe Adevărul

TOP 20 Cei mai scumpi fotbalisti din lume in 2015. Messi lupta cu recordurile. Ronaldo, depasit de un nume SURPRIZA!

Fotbalisti declarati netransferabili de catre cluburile lor, cei mai valorosi jucatori ai fotbalului european sunt sportivii care, atunci cand trec de la o echipa la alta, de regula, doboara recorduri, atat in ce priveste sumele de transfer, cat si salariile. Una dintre marile surprize o reprezinta faptul ca Messi nu se mai lupta cu Ronaldo pentru suprematie in acest top.

Cele mai noi scurt-metraje romanesti vin la Filmul de Piatra

Filmul de Piatra, festivalul care are loc de sapte ani in Piatra Neamt, a anuntat rezultatele selectiei de scurt-metraje pentru editia din acest an. Din 219 inscrieri primite, in competitia Filmul de Piatra au ramas 46 de titluri, dintre care 40 din Romania si sase din Republica Moldova. Astfel, 16 filme scurte vor concura la categoria fictiune, noua la documentar, cinci la animatie, 10 la film experimental si sase la videoclip.

Cele mai nesanatoase sucuri

Stiati ca bauturile carbogazoase ne imbatranesc la fel de mult ca fumul de tigara? Este dovedit stiintific acest lucru. Un nou studiu american afirma ca sucurile carbogazoase duc la scurtarea sperantei de viata cu 2 ani. Aflati in continuare care sunt cele mai nesanatoase sucuri.

Mesaje de Sfanta Maria: cele mai frumoase urari pentru cei dragi

Mesaje de Sfanta Maria. Adormirea Maicii Domnului, numita in popor Sfanta Marie Mare, este considerata una dintre cele mai importante sarbatori ortodoxe. Peste 2 milioane de romani isi serbeaza ziua onomastica la 15 august, asa ca va oferim mai multe idei de urari si mesaje pentru persoanele dragi care poarta nume ca Maria, Mariana, Marian, Marin, Mara Marilena, Marina, Marinela, Mariuca, Mariuta, Maricica, Mia, Mioara etc.

Una dintre cele mai rare masini din lume s-a vandut pentru 13,75 milioane de dolari

Una dintre cele mai rare masini din lume, un McLaren F1 LM, a fost vanduta recent de casa Sothebys. Cineva a platit 13,75 milioane de dolari pentru bijuteria coroanei dintr-o colectie intreaga de.

Clipul zilei: Cele mai ciudate site-uri web

Top 10 cu cele mai ciudate site-uri web. Enjoy! :).

Cele mai bune odorizante auto. Ce pericole se ascund in bradutii parfumati si care sunt variantele naturale

Cele mai bune odorizante auto sunt cele naturale, pe care oricine le poate face singur si care nu contin ingrediente chimice, care afecteaza sanatatea.

Detalii despre viata angajatelor care lucreaza in bordelurile legale din SUA: cele mai scurte partide de sex, regulile pe care le respecta si de ce apeleaza si femeile la serviciile lor

O tanara care lucreaza in industria sexului, pentru unul dintre cele mai cunoscute bordeluri legale din Nevada, SUA, a dezvaluit amanunte despre sumele pe care angajatele reusesc sa le castige practicand cea mai veche meserie din lume, dar si despre regulile pe care trebuie sa le respecte.

Irina Begu si Patricia Tig ocupa cele mai bune pozitii ale carierei in topul WTA

Clasamentul mondial WTA publicat azi nu a adus mari modificari pentru romance. Trebuie remarcat insa salturile facut de Irina Begu si Patricia Tig, care ocupa acum cele mai bune pozitii ale carierei la simplu.

Autoritatile chineze au descoperit unul dintre cele mai elaborate falsuri: O banca fantoma

Autoritatile din China au descoperit o sucursala fantoma a uneia dintre cele mai mari banci din lume, China Construction Bank, noul caz intrand intr-un grup select din care fac parte si falsul magazin Apple sau versiunea locala a magazinelor Ikea, scrie Mediafax citand Financial Times.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )