Libnet.ro
UNICEF

12:45

Clipul zilei: Cele mai ciudate site-uri web

Hotnews Hotnews,
 Clipul zilei: Cele mai ciudate site-uri web

Top 10 cu cele mai ciudate site-uri web. Enjoy! :). continuă pe Hotnews

Cele mai tari tweet-uri dupa show-ul facut de Messi in Supercupa cu Sevilla

In primul meci oficial dupa pauza competitionala, Leo Messi a facut spectacol in Supercupa cu Sevilla, 5-4 dupa prelungiri. Starul argentinian a inscris din lovitura libera de doua ori, ceea ce nu i se mai.

Afacere cu scaieti. Cum sa faci bani frumosi cu una dintre cele mai ciudate culturi din Romania

Daca vrei sa devii antreprenor, o afacere cu scaieti este printre ultimele lucruri care iti vin in cap. Totusi, unii conationali de-ai nostri fac bani frumosi din acest lucru. Adevarul iti explica ce presupune o afacere cu scaieti.

SRI: 38.000 de atacuri cibernetice in ultimele 48 de ore, vizand institutii ale statului roman si site-uri private (VIDEO)

Serviciul Roman de Informatii sustine ca in ultimele doua zile au fost peste 38. 000 de atacuri cibernetice care vizau atat institutii ale statului roman cat si site-uri private, informeaza B1 TV. SRI mai.

Mesajele secrete ascunse in logo-uri celebre. Ce semnificatie au cele mai cunoscute sigle din lume

Siglele unora dintre cele mai cunoscute companii din lume ascund, uneori, semnificatii pe care nu toti clientii lor le percep instantaneu. Cand ajung sa o faca, insa, imaginea companiei are, de cele mai multe ori, de castigat de pe urma creativitatii celor care au creat aceste logo-uri.

Cele mai bune reduceri la laptopuri cu ocazia eMAG Stock Busters

Cei de la eMAG au dat startul campaniei Stock Busters, pe site-ul lor putand fi gasite in prezent numeroase reduceri la laptopuri. Astazi, 11 august, este ziua care marcheaza inceputul unei noi sesiuni de reduceri in cadrul eMAG. Astfel, Stock Busters este o ocazie foarte buna pentru cei care vor sa-si achizitioneze diverse dispozitive la [] Cele mai bune reduceri la laptopuri cu ocazia eMAG Stock Busters Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai interiorizate zodii: nativii care se lasa condusi de emotii

Cele mai interiorizate zodii. Latura emotionala a fiecarui nativ este influentata de cele patru elemente primordiale, Aer, Apa, Foc, Pamant, iar astrologii considera ca zodiile de Apa sunt cele mai introvertite.

Cele mai murdare orase din lume: tara in care se gasesc 13 din primele 20 cele mai poluate localitati si orasele din Romania aflate pe lista neagra

Nivelul de poluare dintr-un oras este masurat in functie de calitatea aerului, iar un raport oferit anul acesta de Organizatia Mondiala a Sanatatii arata ca 13 din cele 20 de orase aflate in topul cu cele mai murdare orase din lume se afla intr-o singura tara. Nici Romania nu sta prea bine la acest capitol, iar printre codase se afla orase importante ale tarii.

Gelozia, boala grea: cele mai neasteptate motive din cauza carora sufera barbatii

Barbatii sunt chinuiti de monstrul verde al geloziei din cele mai diverse motive. Bineinteles, gandul ca alti rivali ravnesc la sotia sau iubita lor ii scoate adesea din sarite, insa de multe ori gelozia apare in cele mai neasteptate situatii.

Nuntile fastuoase ale tiganilor din Romania, pe prima pagina a publicatiei Daily Mail: Masini marca , Lamborghini, Porsche, BMW sau Hummer au defilat ca la parada pe strazile unuia dintre cele mai sarace orase

Nunta tiganeasca de la inceputul lunii care a paralizat traficul in intreg Petrosaniul a ajuns pe prima pagina in presa britanica. Super-masini s-au aliniat pe strazile unuia dintre cele mai sarace.

Mesaje de Sfanta Maria: cele mai frumoase urari pentru cei dragi

Mesaje de Sfanta Maria. Adormirea Maicii Domnului, numita in popor Sfanta Marie Mare, este considerata una dintre cele mai importante sarbatori ortodoxe. Peste 2 milioane de romani isi serbeaza ziua onomastica la 15 august, asa ca va oferim mai multe idei de urari si mesaje pentru persoanele dragi care poarta nume ca Maria, Mariana, Marian, Marin, Mara Marilena, Marina, Marinela, Mariuca, Mariuta, Maricica, Mia, Mioara etc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )