Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Top 24: Romania are cel mai ieftin jucator scump de la EURO 2016

Online Sport Online Sport,
Top 24: Romania are cel mai ieftin jucator scump de la EURO 2016

Echipa nationala de fotbal a Romaniei nu sta bine la capitolul financiar in ceea ce priveste valoarea jucatorilor de la EURO 2016. Iata cei mai scumpi jucatori din fiecare echipa, un Top 24 in care tara noastra se afla pe ultimul loc. continuă pe Online Sport

VIDEO In Elvetia se inaugureaza cel mai lung tunel feroviar din lume. Are 57 km si a costat 11 miliarde euro

Miercuri se inaugureaza cu fast in Elvetia cel mai lung tunel feroviar din lume, sapat sub Alpi si cu o lungime de 57 km. Lucrarile au durat 17 ani si au costat 11 miliarde euro, iar tunelul Gotthard va fi parcurs in doar 20 de minute de trenurile de pasageri care vor circula incepand cu luna decembrie. La inaugurare vor particpa Angela Merkel, Francois Hollande si Matteo Renzi, scrie The Guardian.

Cel mai bun prieten al omului: Gest sublim facut de un patruped micului sau stapan (VIDEO)

Se spune ca un caine este cel mai bun prieten al omului. Iar daca cineva se indoieste de aceasta vorba, dovada stau imaginile ce urmeaza. in imagini se vede cum un bebelus doarme dezvelit,.

Asus ZenBook 3 este cel mai subtire ultrabook al producatorului taiwanez

Noul Asus ZenBook 3 esteun rival de temut pentru Apple MacBook. Asus are un nou ultra book de top, iar acesta este chiar mai subtire decat cel de anul trecut. ZenBook UX305 avea o grosime de doar 12,9 milimetri si cantarea aproximativ 1,2 kilograme. Odata cu lansarea noului dispozitiv, insa, atat grosimea cat si greutatea [].

Eveniment istoric: Cel mai mare tunel feroviar din lume, inaugurat printr-o ceremonie fastuoasa (VIDEO)

Eveniment istoric la granita Elvetiei cu Italia. Autoritatile din Tara Cantoanelor au inaugurat printr-o ceremonie fastuoasa cel mai mare tunel feroviar din lume, care are rolul de a proteja flora si fauna din.

S-a lansat StreamingMail, serviciul de email marketing care ofera cel mai complex set de statistici din Romania

S-a lansat StreamingMail, un serviciu de email marketing dezvoltat integral de o echipa romaneasca de programatori si specialisti in marketing. StreamingMail ofera cel mai complex set de statistici de.

Ana Maria Marian, Intermedicas: Romania are nevoie de un sistem de sanatate bazat pe pacienti, nu pe boli, asa cum este acum

Romania are nevoie de un sistem de sanatate bazat pe pacienti, nu pe boli, asa cum se intampla in prezent, in care medicul si pacientul sa fie intr-o relatie de egalitate, sustine Ana Maria Marian, CEO Intermedicas, companie specializata in.

Cel mai puternic all-in-one vine de la Digital Storm cu noul Intel i7

Fanii superlativelor absolute se pot acum orienta catre cel mai sprinten all-in-one din lume datorita combinatiei create de Digital Storm cu cel mai nou procesor Intel Core i7 si cea mai rapida placa video. Timp de foarte multi ani, sistemele all-in-one au fost construite cu ecran generoase in jurul unor componente de laptop pentru a [].

FOTOGALERIE Un camp usor amenajat - Cum arata cel mai mare parc din Ploiesti, inaugurat acum doua zile

La Ploiesti s-a deschis sambata cel mai mare parc din oras, dar vestea buna a fost umbrita de numeroasele neajunsuri ale noului loc de relaxare. Acum, la doua zile de la inaugurare, orice urma de festivism a disparut, iar parcul arata extrem de nefinisat si nu este nici tipenie de om. De ce? In parc nu este umbra mai deloc, lacul artificial pare dintr-o exploatare miniera, nu exista nici macar un banal chiosc, iar accesul la parc este foarte complicat.

Cel mai mare depozit de carburanti din Transilvania, construit la Ocna Mures, a devenit operational

La Razboieni, in judetul Alba, a devenit operational cel mai mare depozit de carburanti din Transilvania. Investitia in valoare de 2,5 milioane de euro este cea mai mare din orasul Ocna Mures in ultimii 10 ani si va crea circa 50 de locuri de munca.

in viata, niciodata nu e prea tarziu pentru a juca meciul cel mai important. Veste uriasa in plan sportiv pentru fostul fotbalist George Ogararu

Veste uriasa in plan sportiv pentru George Ogararu. Fost jucator la Steaua, dar si la Ajax Amsterdam, Ogararu a fost invitat la meciul dintre Real Madrid si Ajax, de pe 5 iunie, pe Santiago.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )