Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 5 jocuri pentru Android care arata ca romanii sunt obsedati de manele si de Dacia

Playtech Playtech,
Top 5 jocuri pentru Android care arata ca romanii sunt obsedati de manele si de Dacia

Specialistii romani in politica, mondenitati, fotbal si mesterit jocuri sunt peste tot. Si pentru ca ne preocupa mai ales jocurile, nu celelalte domenii, iata cum s-a manifestat spiritul creativ in jocuri pentru Android. Ar trebui sa fim admirati si pentru gustul elevat in muzica, acesta putand fi remarcat si la nivelul versurilor pline de profunzime, [] Top 5 jocuri pentru Android care arata ca romanii sunt obsedati de manele si de Dacia Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Aplicatii pentru soferi care transforma telefonul intr-un copilot perfect

Masina personalaeste mijlocul de transport preferat de cele mai multe persoane, insaintretinerea ei poate da batai de cap oricarui sofer. Noroc ca smartphone-ul poate fi partenerul perfect cand vine vorba de orice activitate, inclusiv condusul. Mai jos aveti o serie de aplicatii de Android care ii ajuta pe soferi sa monitorizeze starea automobilului si sa [] Aplicatii pentru soferi care transforma telefonul intr-un copilot perfect Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romania devine o poarta de intrare in UE pentru imigranti care fug de razboi si saracie

Romania, care doreste faca parte din Schengen, a devenit o poarta de intrare catre Europa pentru imigranti care traverseaza Marea Neagra din Turcia catre Uniunea Europeana, un fenomen nou pentru autoritatile romanesti, de mica amploare in comparatie cu migratia la Mediterana.

Raportul EUROSTAT care arata ce se intampla cu numarul copiilor din interiorul Uniunii Europene

Datele publicate, joi, de Eurostat arata ca numarul copiilor din UE 28 a fost mai mic cu 10 milioane in anul 2014 comparativ cu 1994, ponderea acestora in totalul populatiei scazand in toate statele membre,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2177 seconds )