Libnet.ro
UNICEF

09:45

Top cele mai bune domenii de investitii in 2014, in Romania.

România Liberă România Liberă,
Top cele mai bune domenii de investitii in 2014, in Romania.

In 2014, agricultura, IT-ul si externalizarea serviciilor vor fi principalele domenii de interes pentru investitorii straini in Romania, potrivit specilistilor Accace, una dintre principalele companii de consultanta de afaceri din Europa Centrala si de Est. Dintre domeniile de interes de anul viitor, agricultura va atrage cele mai multe investitii. Principalul argument pentru agricultura este interesul major al fondurilor de investitii straine pentru cumpararea de terenuri si ferme, dar si . continuă pe România Liberă

TOP: cele mai bune recomandari de vacanta pe care nu le gasesti intr-un ghid turistic

Ghidurile turistice nu iti ofera intotdeauna toate informatiile de care ai nevoie pentru o destinatie, indicatiile fiind destul de generale. De aceea, Wall-Street. ro iti prezinta sfaturi de top pentru o vacanta perfecta, oferite direct de manageri de top.

FOTO VIDEO Telefoanele anului pe Tech Adevarul: cele mai bune nu sunt si cele mai populare

Finalul anului vine cu topurile clasice. Astazi lansam nominalizarile Tech Adevarul pentru cele mai bune gadgeturi si tehnologii ale anului 2013. La telefoane mobile, HTC One a fost alegerea evidenta pentru toti cei trei oameni care scriu despre tehnologie pe adevarul. ro.

FOTO VIDEO Topurile Tech Adevarul: cele mai bune tablete de 7 si 8 inci

Finalul anului ne aduce fata in fata cu cele mai bune gadgeturi ale anului. Dupa ce am stabilit ca HTC One este cel mai bun telefon, astazi vorbim despre tabletele mici, de 7 sau 8 inci.

TOP: Cele mai solide banci din UE cu operatiuni in Romania

Conform datelor furnizate de 64 de banci pentru realizarea unui Test de Transparenta de catre Autoritatea Bancara Europeana, rata de solvabilitate capitalul de baza de Rang 1) din sectorul bancar al Uniunii Europene este de 11,5%. De altfel, intre.

Garanti Bank: Crestere economica mai scazuta, inflatie la un minim istoric si redresarea sectorului constructiilor - cele mai importante previziuni pentru 2014

In 2014 este anticipata o crestere a PIB-ului de 2%, sub cea din 2013, de 2,4%. Rata de crestere a PIB-ului in anul urmator va fi mai scazuta fata de cea din 2013 pe fondul productiei mai slabe in agricultura si a decelerarii cresterii productiei industriale in urma temperarii exporturilor. Aceasta este principala previziune pentru 2014 in cel mai recent Raport Macroeconomic Trimestrial al GarantiBank vezi atasament).

Raport 2013: cele mai viralizate articole de pe retelele sociale in Romania

ZeList a publicat lista de articole pe care romanii le-au citit si pe care le-au distribuit pe Twitter si pe Facebook. Diferenta dintre calitatea articolelor este interesant de urmarit.

TOP 10: cele mai bune virale video din industria aeriana in 2013

Operatorul aerian Turkish Airlines a avut anul acesta cele mai vizionate reclame din industria aeriana, care au devenit virale pe YouTube cu peste 100 de milioane de afisari si au urcat pe primele doua locuri in top 10, avand ca actori pe jucatorul.

TOP: companiile care atrag cele mai multe injurii de la clienti

Unele companii sunt iubite de clienti, altele nu, insa exista si o categorie mai aparte, cea a firmelor care atrag cele mai multe injurii din partea clientilor. In topul acesteia se claseaza furnizorii de televiziune prin satelit, arata datele unei.

Top 9 cele mai chic cupluri ale tuturor timpurilor

Brigitte Bardot si Gunter Sachs, Grace Kelly si Printul Reiner de Monaco sau Marlene Dietrich si Jean Gabin sunt doar cateva dintre cele mai chic cupluri din istorie, conform harpersbazaar. com.

Un bilet de autobuz va costa 2 lei la Ploiesti, unul dintre cele mai scumpe tarife din Romania

Consilierii locali din Ploiesti au aprobat o majorare a tarifelor pentru biletele de transport in comun din oras de la 1,6 la 2 lei, de la 1 ianuarie 2014. Tariful este printre cele mai mari din tara, similar oraselor Iasi si Craiova. Prin comparatie, in Capitala, un bilet costa 1,3 lei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )