Libnet.ro
UNICEF

10:30

Top zece informatii surprinzatoare din trecutul lui Vladimir Putin, omul care a uluit Europa

Adevărul Adevărul,
Top zece informatii surprinzatoare din trecutul lui Vladimir Putin, omul care a uluit Europa

Presedintele rus Vladimir Putin, aflat la cel de-al treilea mandat, a fost la carma politicilor Rusiei din 1999 pana in prezent, schimband rolul presedintelui cu cel al premierului, insa nu a fost intotdeauna in luminile puternice ale mass-media. Aflandu-se in centrul unor crize globale, de la Siria pana la Ucraina, trecutul lui Putin este cu atat mai important si surprinzator, potrivit unui top realizat de cotidianul britanic Huffington Post. continuă pe Adevărul

Top zece informatii surprinzatoare din trecutul lui Vladimir Putin

Presedintele rus Vladimir Putin, aflat la cel de-al treilea mandat, a fost la carma politicilor Rusiei din 1999 pana in prezent, schimband rolul presedintelui cu cel al premierului, insa nu a fost intotdeauna in luminile puternice ale mass-media. Aflandu-se in centrul unor crize globale, de la Siria pana la Ucraina, trecutul lui Putin este cu atat mai important si surprinzator, potrivit unui top realizat de cotidianul britanic Huffington Post.

10 lucruri mai putin stiute despre trecutul lui Vladimir Putin

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a ajuns in varful ierarhiei politice de la Moscova in 1999, pana in prezent. El a recurs la o rocada cu actualul premier, dar si-a pastrat permanent influenta la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2108 seconds )