Libnet.ro
UNICEF

14:00

Topul celor mai bogate echipe de fotbal din lume in 2013: Manchester United paraseste podiumul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai bogate echipe de fotbal din lume in 2013: Manchester United paraseste podiumul

Clubul britanic de fotbal Manchester United, patronat de catre fratii Glazer, a parasit pentru prima data podiumul celor mai bogate echipe de fotbal din lume intocmit de catre compania de consultanta Deloitte. continuă pe Wall-Street Ro

Clasamentul veniturilor celor mai bogate cluburi de fotbal din lume

Clasamentul Deloitte al celor mai bogate cluburi de fotbal din lume, din punct de vedere al veniturile incasate in sezonul 2012-2013, a fost publicat marti, una din cele mai mari surprize fiind iesirea de pe podium a echipei Manchester United.

TIFF-ul, la festivalul dedicat celor mai bune manifestari cinematografice din lume.

Festivalul International de Film Transilvania TIFF) va fi prezentat la New York, in cadrul Best Fest Film Series, un eveniment organizat de centrul cultural Town Hall, care celebreaza cele mai interesante zece festivaluri de film din lume. Mai mult chiar, Best Fest Film Series debuteaza pe 3 februarie, cu o seara speciala dedicata TIFF-ului. Evenimentul de deschidere va avea loc in prezenta directorului artistic al festivalului clujean, Mihai Chirilov. Acesta va vorbi despre selectie, concept .

Topul celor mai inovative companii din lume: cine sunt gigantii care domina piata cu noile tehnologii si patente lansate

Oficiul pentru Patente al SUA a inregistrat la nivelul anului trecut peste 270. 000 de brevete, in timp ce primele 50 de companii au reusit sa obtina peste 75. 000 de patente in 2013. HuffingtonPost a publicat topul celor mai inovative 10 companii.

Caru' cu vedete: Oreste povesteste un episod crunt din trecutul sau: a vrut sa se sinucida in 2002.; Cori Gramescu, facuta praf de o bruneta celebra: Bosoroaga rasuflata; Catrinel Menghia e in topul celor mai sexy femei

Gigi Becali, pentru prima oara cu guler cervical la proces. Aparitie socanta luni la Tribunalul Constanta! Gigi Becali s-a prezentat in fata magistratilor pentru prima oara cu un guler cervical si a cerut sa fie eliberat. Dragoste cu nabadai la aproape 80 de ani! Un canteret de populara vrea sa se insoare, dar fiica iubitei lui ii baga strambe. La 76 de ani, iubeste cu acelasi foc ca-n tinerete. Cantaretul de muzica populara.

Cei mai bogati 85 de oameni din lume au averi cat jumatate din populatie.

Influenta organizatie Oxfam sustine ca cei mai bogati 85 de oameni din lume au acumulat avere cat jumatate din populatia globului, informeaza Mediafax. Cei mai puternici oameni din lume se reunesc in aceste zile in luxoasa statiune de schi Davos, avand ca tema generala de discutii economia, politica si societatea intr-o lume transformata de criza. Lideri politici si din mediul de afaceri si personalitati vor face schimb de idei in perioada 22-25 ianuarie in jurul celor mai importante subiecte .

Sapte ardeleni au pornit spre Africa la cel mai mare raliu caritabil din lume

Echipa Transilvania 4 Africa a plecat astazi, la ora 13. 00, in raliul Budapesta-Bamako, cel mai renumit si mai mare raliu caritabil din lume. Echipajul va parcurge, timp de doua saptamani, 9 tari si peste 9. 000 de kilometri prin Europa si Africa, destinatia finala fiind Banjul, capitala Gambiei.

Unul dintre cele mai mari patinoare din lume se deschide in ianuarie in Viena.

Ca in fiecare an, in fata Primariei din Viena, se deschide un imens patinoar de peste 7. 000 mp de gheata. Este unul dintre cele mai mari patinoare mobile din lume si constituie de ani buni un punct fix in calendarul de evenimente din Viena. Succesul patinoarului nu se bazeaza doar pe dimensiunea suprafetei de gheata, care comparativ cu 1996 s-a marit de aproape patru ori, ci si pe continua dezvoltare si crestere a standardelor in ceea ce priveste tehnica, confortul, serviciile si oferta .

Faze Tari: Fosta gimnasta Floarea Leonida, codasa in topul prostituatelor; El este cel mai murdar om din lume! Nu s-a mai spalat de 60 de ani; Tranzactia ar putea fi legala, spun judecatorii. O adolescenta si-a vandut copilul pe Facebook

Care sunt cei mai potenti amanti din lume? Performanta lor sexuala este demna de invidiat! Cat rezista in pat! Potrivit unui studiu la care au participat barbati si femei din mai multe tari ale lumii. Top 10 cele mai bune farse publicitare de groaza. Pentru ca o campanie publicitara sa aiba succes, trebuie in primul rand sa creeze emotie potentialilor clienti, iar in 2013 reteta de succes pentru astfel de reclame au fost farsele video.

Una din cele mai bogate femei din Italia a ascuns de Fisc mai mult de 1.200 de proprietati imobiliare

Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc mai mult de 1. 200 de proprietati imobiliare. Respectivele cladiri au fost evaluate la peste 2 miliarde de euro. Femeia a ascuns de fisc activele folosind o .

Italia: Una dintre cele mai bogate femei a ascuns de fisc 1.243 de proprietati imobiliare

Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc, incepand din anii '90, un numar de 1. 243 de proprietati imobiliare, evaluate de autoritati la peste 2 miliarde de euro, informeaza AFP.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )