Libnet.ro
UNICEF

19:30

Topul celor mai inovative companii din lume: cine sunt gigantii care domina piata cu noile tehnologii si patente lansate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai inovative companii din lume: cine sunt gigantii care domina piata cu noile tehnologii si patente lansate

Oficiul pentru Patente al SUA a inregistrat la nivelul anului trecut peste 270. 000 de brevete, in timp ce primele 50 de companii au reusit sa obtina peste 75. 000 de patente in 2013. HuffingtonPost a publicat topul celor mai inovative 10 companii. continuă pe Wall-Street Ro

Romanca Andreea Diaconu, pe primul loc in topul celor mai bune modele din 2014

Andreea Diaconu conduce in clasamentul celor mai bune manechine de pe podiumurile internationale, in sezonul primavara/vara 2014, top realizat de postul de televiziune Fashion Tv.

Aceasta este cea mai frumoasa plaja din lume. Nisipul este ca cerul instelat, noaptea

Minunile naturii iti taie respiratia, chiar si intr-o lume afectata de poluarea excesiva. Potrivit site-ului Gizmodo, cea mai frumoasa plaja din lume se afla in Insulele Maldive, acolo unde, in fiecare.

Unul dintre cele mai mari patinoare din lume se deschide in ianuarie in Viena.

Ca in fiecare an, in fata Primariei din Viena, se deschide un imens patinoar de peste 7. 000 mp de gheata. Este unul dintre cele mai mari patinoare mobile din lume si constituie de ani buni un punct fix in calendarul de evenimente din Viena. Succesul patinoarului nu se bazeaza doar pe dimensiunea suprafetei de gheata, care comparativ cu 1996 s-a marit de aproape patru ori, ci si pe continua dezvoltare si crestere a standardelor in ceea ce priveste tehnica, confortul, serviciile si oferta .

Cele mai tari birouri din lume! Ti-ai dori sa muncesti acolo!

S-a auzit adesea ca birourile in care muncesc angajatii de la Facebook, Google sau Nokia sunt cele mai tari din lume. Dar nu sunt nici pe departe singurele.

Mihai Traistariu a provocat-o pe Inna sa interpreteze una din cele mai grele piese din lume (VIDEO)

Mihai Traistariu o ataca din nou pe Inna. Cantaretul a provocat-o pe artista sa cante una din una dintre cele mai grele melodii din lume: I Will Always Love You, interpretata de Whitney Houston. Duelul a fost.

Faze Tari: Fosta gimnasta Floarea Leonida, codasa in topul prostituatelor; El este cel mai murdar om din lume! Nu s-a mai spalat de 60 de ani; Tranzactia ar putea fi legala, spun judecatorii. O adolescenta si-a vandut copilul pe Facebook

Care sunt cei mai potenti amanti din lume? Performanta lor sexuala este demna de invidiat! Cat rezista in pat! Potrivit unui studiu la care au participat barbati si femei din mai multe tari ale lumii. Top 10 cele mai bune farse publicitare de groaza. Pentru ca o campanie publicitara sa aiba succes, trebuie in primul rand sa creeze emotie potentialilor clienti, iar in 2013 reteta de succes pentru astfel de reclame au fost farsele video.

Caru' cu vedete: Oreste povesteste un episod crunt din trecutul sau: a vrut sa se sinucida in 2002.; Cori Gramescu, facuta praf de o bruneta celebra: Bosoroaga rasuflata; Catrinel Menghia e in topul celor mai sexy femei

Gigi Becali, pentru prima oara cu guler cervical la proces. Aparitie socanta luni la Tribunalul Constanta! Gigi Becali s-a prezentat in fata magistratilor pentru prima oara cu un guler cervical si a cerut sa fie eliberat. Dragoste cu nabadai la aproape 80 de ani! Un canteret de populara vrea sa se insoare, dar fiica iubitei lui ii baga strambe. La 76 de ani, iubeste cu acelasi foc ca-n tinerete. Cantaretul de muzica populara.

TOP cei mai fericiti elevi si cele mai bune scoli din lume. Pe ce loc se afla Romania

Cei mai fericiti elevi sunt elevii din Singapore. Tot acolo sunt si cele mai bune scoli. Asa arata un clasament international facut in 65 de state. La coada clasamentului, se afla elevii sud coreeni.

Hotnews.ro, cea mai citata sursa dintre publicatiile online si printre cele mai citate surse din presa

Hotnews. ro ramane cea mai citata sursa dintre publicatiile online si este in topul celor mai citate surse media in presa scrisa, dupa Digi 24 si Romania TV, in perioada 1-31 decembrie 2013, potrivit clasamentului intocmit de mediaTRUST. Raportul este realizat pe baza a 401 de materiale referitoare la publicatii tiparite, online, posturi radio si TV, care au aparut in perioada 1 - 31 decembrie 2013 in presa scrisa.

Cei mai bogati 85 de oameni din lume au averi cat jumatate din populatie.

Influenta organizatie Oxfam sustine ca cei mai bogati 85 de oameni din lume au acumulat avere cat jumatate din populatia globului, informeaza Mediafax. Cei mai puternici oameni din lume se reunesc in aceste zile in luxoasa statiune de schi Davos, avand ca tema generala de discutii economia, politica si societatea intr-o lume transformata de criza. Lideri politici si din mediul de afaceri si personalitati vor face schimb de idei in perioada 22-25 ianuarie in jurul celor mai importante subiecte .

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )